sqen

Intership gjatë verës në veri të Portugalisë…

download

A dëshiron ta shpenzosh verën tënde duke jetuar në një ferme kreative ne veri te Portugalisë duke mesuar se si të gjenerosh të ardhura online/pasive me guidë personale që të ndihmojë të mësosh se si të hapësh biznesit tënd online?

Ky është shansi jot!! Gjatë dy muajve do të jetë një praktikant tek The Nomad Farm që do të ndihmojë në zhvillimin e projekteve të reja dhe bizneseve te tjerëa të reja që do të hapen ne Shtator.

Praktikanti do të jetojë  në një fermë ku do te ketë akses për internet,në një zonë të përbashkët pune dhe me zona masive me natyre dhe kopshte në Barcelos.Do të bëhen udhëtime gjatë fundjavave për të eksploruar zonat përreth.Për të zbuluar më shumë rreth vendit ku do të qëndrohet mund të shikoni The Nomad Farm në Facebook.Ju mund të punoni  kur të doni nëse  i plotësoni objektivat dhe kërkesat(kjo do të thotë që ju mund të punoni dhe 2 ditë në javë nëse dëshiron mjafton vetem që punën ta kesh perfunduar).

Përmbledhje Ky intership është perfekt për: Një njeri krijues i cili do të hyjë në digital nomad / udhëtojë / Industrinë e marketingut…

Do të dëgjosh më shumë? Vazhdo lexo…

  • DETAJET

SEEKING // 2 muaj,intership i sponsorizuar(Ti ke: dhomën tënde private,fatura të paguara si dhe 150 euro lekë xhepi cdo muaj)
Data e filimit // Korrik 2016
Koha e angazhimit // Përafërsisht 20 orë për javë.

  • GJERAT QE NEVOJITEN

-Rrjedhshmëri në anglisht
-Dashuri për udhëtimet,mediat sociale,marketingun online dhe aventurat
-Eksperienca pune në Photoshop dhe wordPress(Jo me detyrim)
-Një laptop
-Njohuri dhe eksperiencë në Instagram,Facebook,Pinterest.
-Kreativitet,i pasionuar,pozitiv, out-of-the-box thinker.
-Etikë pune.Dëshirë për të punuar me gjithë shpirt.
-Proaktiv,i dhënë,i organizuar.
-Aftësi të mira për të kërkuar në internet tema që janë të reja për ty.
-Njohuri në rregullimin e vidjove.(Jo me detyrim)
-Të kesh një qëndrim të fokusuar në mësime. Qëndrim dhe aftësi  për tu përshtatur me situata të reja.

  • DETYRAT

-Të menaxhosh shkrimtarët dhe të kontaktosh me antarët e tjerë të ekipit.
-Të përmirësosh,hartosh,rregullosh permbatje faqesh.
-Ti përgjigjesh emailve.
-Caktimin,ndjekjen e mediave sociale,e-fushata.
-Të dizenjosh emailet dhe materialet promocionale.
-Hulumtime gjatë udhetimit dhe të kontaktosh parterët perspektivë.
-Të updatosh fotot dhe detajet e produkteve në një dyqan online.
-Dhe shumë gjera të tjera kreative…

  • PËRFITIMET

Mentorim  javor,sesione strategjike me krijuesin e grupit “55 Secrets”.
-Të jetosh në një fermë kreative me një publik ndërkombëtar.
-Të bësh pjesë në një marke inspiruese që do të rritet shpejt.
-Letër reference në mbyllje të intershipit.
-Mëson si të krijosh një website,si të rrisësh një markë online dhe të gjenerosh të ardhura.
-Shijon pushimet në veriun e mrekullueshëm të Portugalisë.

  • RRETH “55 SECRETS”

-Mbi 50 guida udhëtimi të publikuara.
-56k Ndjekës në Instagram.
-18k Ndjekës në Facebook.
-Mbi 25 Amazon Best Sellers
-Mbi 200k lexues cdo muaj.

  • PËR TU KONSIDERUAR,JU LUTEM PARAQISNI :

-Përmbledhjen tuaj /cv.
-Informacione kontakti dhe linke të faqes tuaj (nese keni) dhe të mediave sociale.
-Përgjigjuni 5 pyetjeve të mëposhtme:
// Kush je ti,në të vërtet? Kush është ëndrra juaj e madhe?
// Cfarë shpreson të mësosh nga ky intership?
// Në cfare faze të karrierrës tënde ndodhesh tani?
//Cili është stili i jetës tuaj? Ku jetoni,a udhëtoni shpesh,punoni part-time,full-time,student,etj?

 

AFATI I FUNDIT: 14 KORRIK 2016

 

ME SHUME

Dergoni të gjithë informacionin tuaj tek : [email protected]