Announcement

KONKURS “Unë Zgjedh të Flas – Shkruaj dhe Fito”

write-my-essay

Student Economic Forum fton gjithë studentët dhe gjimnazistët të bëhen pjesë e konkursit “UNË ZGJEDH TË FLAS”, një konkurs ku përveç shpalljes së fituesve të 10 shkrimeve më të mira, ka si qëllim të inkurajojë dhe të promovojë të rinjtë që ngrenë zërin për çështje dhe problematika të ndryshme, të karakterit ekonomik, social dhe politik, që shqetësojnë sot shoqërinë Shqiptare. ...

Read More »

Grupimi Qytetar Pro Reformës në Drejtësi

13728979_1745781902360989_6606635101979279755_n

Grupimi Qytetar Pro Reformës në Drejtësi (GQRD) i përfaqësuar nga organizata joftimprurëse, aktivistë të shoqërisë civile, personalitete publike e qytetarë të thjeshtë, ju bën thirrje për të na u bashkuar në një tubim paqësor ditën e hënë, dt. 18 korrik, në ora 11.00 përpara Kuvendit të Shqipërisë (tek Blloku) në mbështetje të Reformës në Drejtësi.

Read More »

Kërkohen 3 pjesëmarrës nga Shqipëria

kerkes-shqiptare

  Urgjente! Kërkohen pjesëmarrës nga 3 Shqiptarë për një trajnim në Beograd, Serbi. Trajnimi do të ketë pjesëmarrës nga Spanja, Polonia, Lituania, Italia, Rumania, Bullgaria, Turqia dhe Greqia Projekti do të zhvillohet në datat  22 Qershor deri më  29 Qershor 2016. në Beograd/Serbi Projekti  quhet ” Koalicioni kundër mobingut ” , ka për qëllim për të përhapur ndërgjegjësimin në lidhje me ...

Read More »

Hungarian Festival

fotó: Pozsonyi Roland

Më 12 Korrik 2016, do të prezantohet në festivalin më të madh të Hungarisë, sistemi më i ri i zbritjeve të Kartës Rinore Evropiane në Budapest. Mund të gjeni bashkangjitur një video të realizuar gjatë aktviteteve të festivalit. Festivali do të mbahet nga 12 deri më 17 Korrik 2016, në liqenin Velence (40 min. nga Budapesti). Bileta e Festivalit do ...

Read More »

Vende vakante – Njësitë e Rrjetit të Integrimit Evropian

administrata

Departamenti i Administratës Publike hap procesin e aplikimit për pozicionet e lira në Njësitë e Rrjetit të Integrimit Evropian në të gjitha ministritë. Po kërkojmë individë të motivuar dhe të aftë për të çuar përpara procesin e antarësimit në BE duke dhënë kontributin e tyre si pjesë e rëndësishme e një skuadre profesionale. Nëse ke dëshirë t’i bashkohesh kësaj thirrje ...

Read More »

Mundësi punësimi

latest-jobs-opportunity-at-

Vendi i punës : Tirana ( kliko këtu për të parë adresën e Pagë Fikse + bonuse në bazë të performancës. Data e fillimit : Vendoset sipas marrëveshjes Lloji I  kontratës : -Kohë plotë Jeni të interesuar për të qënë agjent shitjeje? Ne jemi në kërkim të kandidatëve entuziastë, objektiv dhe ambiciozë për t’u bashkuar me ekipin tonë të shitjes ...

Read More »