sqen

employment

Hapen 1 mijë vende punë në administratë

  Përcaktohet numri i vendeve vakant në administratën publike. Janë në total 1082 vende bosh për punonjës në shërbimin civil në 17 ministri dhe drejtoritë në varësi të tyre. Janë katër kategori kryesore për pranimin e punonjësve të rinj në administratën publike përmes aplikimit në Drejtorinë e Administratës Publike. Aplikantët duhet të kenë përfunduar studimet në 22 profesione. Vendet vakant, ...

Read More »

Mundësi punësimi jashtë Shqipërisë.

Për të gjithë të sapodiplomuari dhe studentët që janë në vazhdim të studimeve, AIESEC ofron mundësitë më të mira të punësimit ndërkomëbëtar, të paguar ose vullnetar në 126 vende të botës. Procesi është tërësisht i fasilituar nga AIESEC duke ju ndjekur dhe suportuar gjatë gjithë eksperiencës suaj – që nga aplikimi online në portalin tonë të oportuniteteve deri në kthimin tuaj ...

Read More »

Vende vakante – Njësitë e Rrjetit të Integrimit Evropian

Departamenti i Administratës Publike hap procesin e aplikimit për pozicionet e lira në Njësitë e Rrjetit të Integrimit Evropian në të gjitha ministritë. Po kërkojmë individë të motivuar dhe të aftë për të çuar përpara procesin e antarësimit në BE duke dhënë kontributin e tyre si pjesë e rëndësishme e një skuadre profesionale. Nëse ke dëshirë t’i bashkohesh kësaj thirrje ...

Read More »

Mundësi punësimi

Vendi i punës : Tirana ( kliko këtu për të parë adresën e Pagë Fikse + bonuse në bazë të performancës. Data e fillimit : Vendoset sipas marrëveshjes Lloji I  kontratës : -Kohë plotë Jeni të interesuar për të qënë agjent shitjeje? Ne jemi në kërkim të kandidatëve entuziastë, objektiv dhe ambiciozë për t’u bashkuar me ekipin tonë të shitjes ...

Read More »