sqen

Scholarship

Bursa në Universitetin e Torinos, Itali

Afati i fundit për aplikim: 21 Mars 2017 Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Torinos, Itali Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Torinos, Itali për vitin akademik 2016-2017. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin ...

Read More »

Kolegjet dhe Universitetet Amerikane që ofrojnë bursa për studentët ndërkombëtarë.

1.Universiteti Amerikan Ky universitet ofron një numër të caktuar Bursash Merite për studentët ndërkombëtarë që kanë treguar rezultate të larta në testimet përkatëse.Bursat e Meritës  variojnë nga  $6,000 në $25,000 për një vit akademik.Më shumë detaje rreth afateve dhe aplikimit klikoni këtu: American University Scholarships   2.Kolegji Amherst. Kolegji Amherst aktualisht ofron një program të ndihmës financiare që ofron asistencë për studentët ...

Read More »

Bursa në Universitetin e Padovës, Itali

Afati për aplikime: 7 Prill 2017 Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Padovës, Itali, për semestrin e parë të vitit akademik 2017-2018. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e studentëve për studime për semestrin e parë të vitit akademik 2017-2018 ; Nivelet e ...

Read More »

Bursa për studentët në Universitetin Masaryk në Republikën Çeke

  Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për studentët në Universitetin Masaryk në Republikën Çeke Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin e Universitetit të Tiranës në Universitetin Masaryk në Republikën Çeke. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime – Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie ...

Read More »

Dita e Hapur: Mundësitë për Bursa për studentët dhe të rinjtë”.

Jeni të interesuar për të studiuar jashtë? Erdhi mundësia që ju kërkonit! Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme, do të organizojnë në datën 24 shkurt 2017, ora 10:30, në ambientet e Ministrisë së Punëve të Jashtme, aktivitetin me titull: “Dita e Hapur: Mundësitë për Bursa për studentët dhe të rinjtë”. Universiteti i Tiranës, në bashkëpunim me ...

Read More »

Hapet Thirrja për Bursa për Studentët !!!

Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin akademik për mësimdhënie të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Valencias, Spanjë për vitin akademik 2017-2018. Hapet Thirrja për Bursa për Studentët dhe Stafin e Universitetit të Tiranës në Universitetin Valencia, Spanjë në Kuadër të Programit Erasmus + Në kuadër të ...

Read More »