Event

Plotësim pyetësorësh në Gjimnazin Petro Nini Luarasi

pnl2

U zhvillua në datë 23 Janar plotësimi i pyetësove me nxënësit e shkollës Petro Nini Luarasi, në lidhje me sasinë e informacionit që ata kanë mbi mbetjet urbane dhe riciklimin. Ky aktivitet, pjesë e projektit ” Të Rinjtë në Mbrojtje Të Natyrës – Edukimi mjedisor dhe aktivizimi i të rinjve mbi mbetjet urbane” zbatohet nga organizata Youth Act në kuadër ...

Read More »

IncludeME | Maneken Challenge “United In Deversity”

gr

  Një video e realizuar gjatë Shkembimit Rinor, titulluar “Include Me” me temë kryesore diskriminimin, mbajtuar në datat 18.11.2016-25.11.2016, në Paralimni, Qipro. Me përfaqësues të 15 vendeve të Evropës si Shqipëria, Italia, Maqedonia, Kroacia, Armenia, Greqia, Spanja, Qipro, Sllovakia, Bullgaria, Polonia, Estonia, Ukraina, Hungaria dhe Rumania, “Include Me”, ishte një histori e vërtetë suksesi! Me një numër të lartë pjesëmarrësish, ...

Read More »

Aerial Drone Albania (Workshop & Demostrim Live)

ihub

17 Janar 16:00–18:00 Vendi: Godina e Inovacionit,Rr. Papa Gjon Pali II, 1001 Tirana, Albania Në këtë takim do të kemi mundesinë të njihemi dhe të diskutojmë mbi aspektet teknologjike, ligjore edhe artistike të përdorimit të dronëve, me Aerial Drone Albania, kompaninë e parë në Shqipëri e cila ofron shërbimin më profesional për video dhe fotografi ajrore në fusha te ndryshme si: ...

Read More »

E Premtja e Filmit

e premte

Ditën e Premte, 13, Janar, 2017 ( 17:00–20:00 ) tek Innovation Hub Tirana do të shfaqet filmi “Girl, Interrupted” (1999).Filmi është i bazuar në eksperiencën personale të Susanna Kysen, e cila qëndroi në një spital mendor për 18 muaj në vitin 1960. Regjizor: James Mangold Skenari: Susanna Kysen (Autore e librit), James Mangold Aktorët: Winona Ryder (Susanna), Angelina Jolie (Lisa), ...

Read More »

Shkëmbim rinor: Sill ndryshimin

tadej-mulej-4

  Datat: 6 – 15 Shkurt 2017 Vendodhja: Ohër, Maqedoni Lejohen të marrin pjesë: 4 pjesëmarrës të cilët vijnë nga Greqia, përfshirë këtu dhe 41 pjesëmarrës  nga: Serbia, Rumania, Maqedonia, Mbretëria e Bashkuar, Kosova, Shqipëria dhe Turqia. Afati i fundit i aplikimit: 4 Janar 2017 Programi i shkëmbimit për të rinjtë synon të sjellë sa më afër të rinjtë/pjestarët/aktivistët e organizatës  për të ngritur ...

Read More »

Trajnimi Kërkimor me temë “Suporti Social Transnacional”

Mainz-Germany

  Afati I fundit : 10 Shkurt 2017. E hapur për : Pjesmarrës nga e gjithë bota. Vendodhja: 2-3 Mars 2017, në Mainz Gjermani. Përshkrimi I Trajnimit: Transnaciolizmi është kthyr në një “lente” për investigimin e cështjes së emigracionit, lëvizjes dhe suportit.Në vitet e fundit ,përpjekjet  kanë zgjeruar  konceptin e inkurajmit të ekzaminimit të këtyre problemeve  nga disa këndvështrime. Konferenca ...

Read More »