Aktivitet Informues në shkollën Petro Nini Luarasi.

2

 

Në kuadër të Javës Ndërkombëtare të Edukimit, Youth ACT Albania organizoi nje aktivitet informues me klubin e senatorëve të shkollës Petro Nini Luarasi.

Në këtë aktivitet, nxënësit u informuan mbi përfitimet që sjell Karta Rinore Evropiane tek të gjithë të rinjtë e grup moshës 14-30 vjeç, gjithashtu kordinatoret e qendrës Youth Act shpjeguan kriteret dhe mënyrat e anëtarësimit, se si të rinjtë shqiptarë mund të bëhen pjesë e rrjetit më të madh rinor në evropë.

Aktiviteti i ditës së sotme u ndal edhe tek prezantimi i universiteteve amerikane, programi i bursave qe ofron zyra EducationUSA Albania.

 

15045374_546740282190938_1180982286_o