sqen

Author Archives: admin

Grupimi Qytetar Pro Reformës në Drejtësi

Grupimi Qytetar Pro Reformës në Drejtësi (GQRD) i përfaqësuar nga organizata joftimprurëse, aktivistë të shoqërisë civile, personalitete publike e qytetarë të thjeshtë, ju bën thirrje për të na u bashkuar në një tubim paqësor ditën e hënë, dt. 18 korrik, në ora 11.00 përpara Kuvendit të Shqipërisë (tek Blloku) në mbështetje të Reformës në Drejtësi.

Read More »

Kërkohen 3 pjesëmarrës nga Shqipëria

  Urgjente! Kërkohen pjesëmarrës nga 3 Shqiptarë për një trajnim në Beograd, Serbi. Trajnimi do të ketë pjesëmarrës nga Spanja, Polonia, Lituania, Italia, Rumania, Bullgaria, Turqia dhe Greqia Projekti do të zhvillohet në datat  22 Qershor deri më  29 Qershor 2016. në Beograd/Serbi Projekti  quhet ” Koalicioni kundër mobingut ” , ka për qëllim për të përhapur ndërgjegjësimin në lidhje me ...

Read More »

Hungarian Festival

Më 12 Korrik 2016, do të prezantohet në festivalin më të madh të Hungarisë, sistemi më i ri i zbritjeve të Kartës Rinore Evropiane në Budapest. Mund të gjeni bashkangjitur një video të realizuar gjatë aktviteteve të festivalit. Festivali do të mbahet nga 12 deri më 17 Korrik 2016, në liqenin Velence (40 min. nga Budapesti). Bileta e Festivalit do ...

Read More »

Informacion lidhur me studimet në Europë

Studimet në Finlandë (Doktoraturë Falas) Bazuar në  studyinfinland.fi Pavarësisht nivelit te studimit, dhe për të gjithë personat me kombësi Evropiane, në Finlandë për momentin nuk ka tarifa pagese për studimin, ndërsa për të gjithë studentët me kombësi jo-evropiane, do të prezantohen të gjitha tarifat në vjeshtën e 2017 mbi studimet Bachelor apo Master (të gjitha studimet në anglisht). Ndërsa studimet ...

Read More »

Bursa e vetme në botë mbi ‘bëmat e mira’ mbështetur nga të rinjtë dhe liderët në edukim

Programi i Bursave” Uniplaces” ka hapur thirrjen për studentët të cilët duan të përfitojnë një semester jashtë vendit. Aplikimet janë të hapura deri më 3 Korrik. Organizatat në nivel ndërkombëtar në sektorët e Rinisë dhe të Arsimit janë duke mbështetur Uniplaces në edicionin e 3-të bursave botërore. Bursat “Uniplaces”  përfshihen në të vetmin  program  global ndërkombëtarë  e cila mbështet  të ...

Read More »

Vende vakante – Njësitë e Rrjetit të Integrimit Evropian

Departamenti i Administratës Publike hap procesin e aplikimit për pozicionet e lira në Njësitë e Rrjetit të Integrimit Evropian në të gjitha ministritë. Po kërkojmë individë të motivuar dhe të aftë për të çuar përpara procesin e antarësimit në BE duke dhënë kontributin e tyre si pjesë e rëndësishme e një skuadre profesionale. Nëse ke dëshirë t’i bashkohesh kësaj thirrje ...

Read More »