Mundësi punësimi jashtë Shqipërisë.

aisec

Për të gjithë të sapodiplomuari dhe studentët që janë në vazhdim të studimeve, AIESEC ofron mundësitë më të mira të punësimit ndërkomëbëtar, të paguar ose vullnetar në 126 vende të botës.
Procesi është tërësisht i fasilituar nga AIESEC duke ju ndjekur dhe suportuar gjatë gjithë eksperiencës suaj – që nga aplikimi online në portalin tonë të oportuniteteve deri në kthimin tuaj sërish në Shqipëri pas përfundimit të internshipit.
Për tu bërë pjesë e eksperincës mjafton të regjistroheni në portalin e oportuniteteve https://opportunities.aiesec.org/programmes ku aktualisht numërohen mbi 6.000 mundësi me mbi 6.500 pozicione të lira internshipi.
Për çdo pyetje, paqartësi ose informacion shtesë mund të kontaktoni në: [email protected]
Suksese! “