sqen

Rrjetëzim i Youth Hub në kuadër të projektit “Youth for Change” – 05 Tetor 2020 Milot, Lac

WhatsApp Image 2020-10-05 at 11.45.00

 

Qendra Youth Act zhvilloi aktivitetin e rradhës me temë “Rrjetëzim i Youth Hub”, me nxënësit e Gjimnazit Milot.  Në këtë takim nxënësit u bënë pjesë e diskutimit mbi njohurit që ata kanë për vendimarrjen dhe cilat janë problematikat që ata dëshirojnë të zgjidhin duke qenë pjesë e këshillit rinor.

Forumi rinor shërbeu si model frymezimi tek të rinjtë per impaktin që ata mund të kenë në qeverisjen vendore, dhe duke i inkurajuar ata të bëhen vazhdimisht pjesë e nismave rinore të cilat mund të cojnë deri në zgjidhjen e problematikave të komunitetit. Në përfundim të aktivitetit, nxënësit e angazhuar u pajisën me certifikata.

Ky aktivitet u zhvillua në kuadër të projektit “YOUth FOR CHANGE”, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC. 

WhatsApp Image 2020-10-05 at 11.45.02

WhatsApp Image 2020-10-05 at 11.43.34 (1) WhatsApp Image 2020-10-05 at 11.43.40 (1) WhatsApp Image 2020-10-05 at 11.43.44 WhatsApp Image 2020-10-05 at 11.44.21 WhatsApp Image 2020-10-05 at 11.44.54