Youthact Albania në Panairin e Organizatave Rinore

12358446_1259371080744213_1339595172_n-300×225
12308341_1691628337724306_7622019116497220367_n-300×225
12347814_1691633967723743_737570173377179469_n-225×300
12348201_1259370457410942_165965666_n-300×225
12348464_1259371784077476_933263002_n-300×225

Me rastin e dites kombetare te Rinise,Qendra YouthAct Albania merr pjese ne panairin e Rinise organizuar nga Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise. Panairi u zhvillua ne Qendren Rinore te Tiranës dhe moren pjese te gjitha organizatat me fokus Rinor. Qendra Youth Act ne stenden e saj ofroi informacion te detajuar lidhur me çeshtjen e Korrupsionit ne vend, si mund te luftohet ky fenomen dhe roli i te rinjve ne luften kunder korrupsionit.