Shërbim Vullnetar Evropian në Spanjë.

spain

 

Hapet thirrja për vullnetarë EVS në projekte sociale  afat – gjatë në Spanjë.
• Periudha e shërbimit vullnetar: 8 deri në 12 muaj , duke filluar në Maj 2017.

  • Fusha e veprimit: Njerëzit me aftësi të kufizuara.

Organizata hostuese: Associació Alba (Tàrrega – Catalunya, España); e cila ka eksperiencë  në programet ndërkombëtare vullnetare që nga viti 1998 dhe pret rreth 8 vullnetarë / vit.

Profili i Vullnetarëve: Vullnetarët do të jenë gjithmonë të mbështetur nga profesionistët e organizatës për të realizuar  shërbimet dhe aktivitetet e ndryshme.Ekziston edhe mundësia e krijimit dhe zhvillimit të një projekti personal në varësi të interesave të secilit vullnetar. Kjo është arsyeja pse kërkohet  për një person  shumë fleksibël, të motivuar,  të hapur, energjik dhe  të gatshëm për të jetuar një përvojë të pabesueshme në zemër të Catalunya, Spanjë.

Afati i aplikimit: 20 Janar 2017.

Për më shumë informacion dhe mbi proçedurën e aplikimit shkruani në adresën (vetëm në gjuhën angleze) : [email protected]