Seminar Ndërkombëtar në Turqi. Vizato të ardhmen tënde!

Datat e aktivitetit: 4-10 Maj 2017 | Odemis, Turkey

Seminari Ndërkombëtar ka për synim shkëmbimin e praktikave më të mira me udhëheqësit e projekteve rinore  për zhvillimin e komuniteteve lokale.

Ky seminar do të mbahet në Ödemis (Turqi) nga 4 deri 10 maj 2017 dhe do të mblidhen 30 pjesëmarrës nga 6 vende: Turqia, Italia, Greqia, Ukraina, Hungaria, Shqipëria. Projekti është vënë në shënjestër për punonjësit e rinj, trajnerët e të rinjve, menaxherët e projektit dhe liderat rinorë të cilët kanë kompetencat për të ndarë informacion të detajuar në lidhje me projektet rinore në komunitetet e tyre, si ai / ajo ka marrë pjesë në këtë projekt me një rol kryesor.

Balanca gjinore do të sigurohet duke u përpjekur për të zgjedhur një numër i barabartë i pjesëmarrësve femra dhe meshkuj.

Gjuha e komunikimit:

Anglisht

Kontakti për pyetje:

Irene Capozzi

E-Mail: [email protected]

Tel: +39 091 7848 236

Kostot

Asnje pagesë ekstra nuk kërkohet. Nëse përzgjidheni për projektin , ushqimi dhe akomodimi do të mbulohet deri në masën 100 % nga projekti.Kostot e udhëtimit do të rimbursohen deri në 275 € e dhënë nga Agjencia Kombëtare e Turqisë për të rinjtë nga Italia, Greqia, Shqipëria, Hungaria and Ukraina.

 

Ky aktivititet financohet nga:

The Erasmus+ Youth in Action Programme

APLIKO TANI

Afati i aplikimit: 26 Mars

Data e përzgjedhjes: 30 mars

Më shumë informacion lexoni këtu