Qendra YouthAct merr akreditimin nga Salto per EVS

youthact-saltoYouth Act Center, sapo u akreditua  nga SALTO-YOUTH Resource Center,për programin EVS (European Voluntary Service)  si organizatë Pritëse, Dërguese edhe Koordinuese.

Sherbimi Europian Vullnetar është një program vullnetar ndërkombëtar i financuar nga Komisioni Evropian.
Qëllimi i këtij programi është që të zhvillojë solidaritetin dhe të nxisë tolerancën , mirëkuptimin reciprok dhe qytetarinë aktive midis të rinjve.
Më shumë informacion mund të gjeni në këtë link.