Projekti i Kartes Rinore, zhvillohet aktiviteti: Sport per te gjithe

sktivitet_vollry_10
sktivitet_vollry_11
sktivitet_vollry_12
sktivitet_vollry_13
sktivitet_vollry_14
sktivitet_vollry_1
sktivitet_vollry_2
sktivitet_vollry_3
sktivitet_vollry_4
sktivitet_vollry_5
sktivitet_vollry_6
sktivitet_vollry_7
sktivitet_vollry_8
sktivitet_vollry_9

Qendra jofitimprurëse Youth Act, në kuadër të projektit me AMSHC “Karta rinore evropiane – si një mjet për fuqizimin e vullnetarizmit rinor”, zhvilloi ne datën 12 qershor, 2015 në resortin “National Sport-Park” aktivitetin:“Sport për të gjithë”, ku 12 të rinj të ndarë në dy skuadra, u ndeshën në volejboll.

Qendra rinore “Youth Act”, zhvillon cdo muaj në datën 12 një aktivitet me pjesëmarjen e të rinjve, si simbolikë e fuqizimit të rolit të rinisë në jetën e vendit, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Rinisë që është në datën 12 gusht.

U zgjodh pikërisht resorti “National Sport-Park” për të zhvilluar aktivitetin, si një nga bizneset e para që ka firmosur marrëveshjen për të ofruar zbritje cmimesh për të gjithë të rinjtë që mbajnë kartën rinore,

Falenderojmë të gjithë të rinjtë pjesëmarrës në këtë aktivitet si dhe AMSHC që e bëri të mundur atë.