Prezantimi i Kartes Rinore Evropiane në Ministrine e Mireqenies Sociale dhe Rinis

12391049_1693882860832187_7361117217250074236_n
7856_1693882894165517_4056143045324075444_n

Diten e merkure, date 16 nentor, ne Ministrine e Mireqenies Sociale dhe Rinise u zhvillua takimi “Karte Rinore dhe/apo studentore ne Shqiperi”, me perfaqesues te organizatave te Shoqerise Civile, perfaqesues te Ministrise te Ministrise se Arsimit dhe Sportit dhe Bashkise Tirane.

Qendra Youth Act prezantoi Karten Rinore Evropiane, rrugetimi i saj deri sot, perfitimet e te rinjve kartembajtes, dokumentin Partial Agreement, partneret dhe mbeshtetesit e saj, etj. Ne menyre te vecante u theksua rendesia e administrimit te nje karte te vetme me shume funksione per te rinjte dhe studentet shqiptare. Karta Rinore Evropiane ne Shqiperi ka me shume se 2 vite qe administrohet nga Qendra Youth Act nen mbeshtetjen e Ministrise se Mireqenies Sociale dhe Rinise!