Plotësim pyetësorësh në Gjimnazin Andon Zako Çajupi

az1

U zhvillua në datë 26 Janar plotësimi plotësimi i pyetësove me nxënësit e shkollës Andon Zako Çajupi në Tiranë, në lidhje me sasinë e informacionit që ata kanë mbi mbetjet urbane dhe riciklimin. Në takimin e rradhës nxënësit e përzgjedhur do të trajnohen nga ekspertë të fushës së mjedisit.
Ky aktivitet, pjesë e projektit ” Të Rinjtë në Mbrojtje Të Natyrës – Edukimi mjedisor dhe aktivizimi i të rinjve mbi mbetjet urbane” zbatohet nga organizata Youth Act në kuadër të programit “Shoqëri civile shqiptare për një Mjedis Evropian në Shqipëri #ACHIEVE, i cili realizohet nga Qendra Rajonale e Mjedisit REC Shqipëri mbështetur nga @EuropianUnioninAlbania

 

az2      az4