Mundësi punësimi

latest-jobs-opportunity-at-

Vendi i punës : Tirana ( kliko këtu për të parë adresën e

Pagë Fikse + bonuse në bazë të performancës.

Data e fillimit : Vendoset sipas marrëveshjes

Lloji I  kontratës : -Kohë plotë

Jeni të interesuar për të qënë agjent shitjeje?

Ne jemi në kërkim të kandidatëve entuziastë, objektiv dhe ambiciozë

për t’u bashkuar me ekipin tonë të shitjes ndërkombëtare.

Përgjegjësitë:

 • Të bëj studim për të identifikuar vendim-marrësit kryesorë në industri të ndryshme
 • Të identifikojë burimet e mundshme nëpërmjet kontaktimit me telefon për të tërhequr në mënyrë efikase delegatët në eventet tona.
 • Të zhvillojë dhe menaxhojë rrjetin e kontaktëve.
 • Të kontaktojë klientët e rinj dhe të vjetër, si edhe  të ndjekë kërkesat e broshurës apo hetime të tjera të dërguara nga departamenti i marketingut
 • Përdorimi i përshkrimit të veprimtarisë,  dhe përfitimeve për të zhvilluar strategji efikase në pitching
 • Të ndërtojë marrëdhënie të forta dhe fitimprurëse  dhe të sigurojë arritjet e objektivave mbi shitjet

Përfitimet:

 • Trajnim i plotë
 • Komunikim i përditshëm në gjuhën angleze
 • Strukturë e lartë motivuese
 • Mundësi për përparim të shpejtë në karrierë
 • Shansi për të punuar direkt në projekte ndërkombëtare
 •  Mundësi për të mësuar dhe për të fituar përvojë biznesi në industri të ndryshme

 

Kriteret:

 • Njohja e gjuhës angleze është e domosdoshme
 • Mendjemprehtësi në biznes
 • Njohuri bazike në IT,MS Excel, Word, email dhe internet
 • Aftësi të mira komunikimi
 • Aftësi për të punuar në një ambient multikulturor
 • Aftësi lidershipi dhe qëndrim pozitiv në situata të ndryshme
 • Aftësi organizative
 • Të jetë i/e aftë për të punuar edhe nën presion, për të përmbushur objektivat.

Përvoja në shitje ose në call center  është një avantazh

Vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen.

 

APLIKONI KETU