Listat e përditësuara të programeve të studimit Master dhe Doktoratë të Erasmus Mundus, për vitin akademik 2017-2018.

big_thumb

Më poshtë janë listuar të gjitha fushat e disponueshme për Diplomat e Erasmus Mundus Joint Master (EMJMDs) që do të ofrojnë bursa të financuara nga BE-për kurset që zhvillohen në vitin akademik 2017-2018.

Shumica e tyre  do të kërkojnë që aplikimi të  dorëzohet në mes të Tetorit dhe Janarit, për kurset që do të fillojnë  vitin e ardhshëm akademik.

Studentët në nivelin Master mund të aplikojnë për një maksimum prej tre programeve të ndryshme.

Të dy, studentë dhe studiuesit potencial / lektorët e ftuar duhet të kontaktoni institucionin përkatës për më shumë informacion mbi kurset dhe procedurat e aplikimit.

Për të parë listën klikoni këtu: https:LISTA