Kurs Trajnimi Europeers në Gjermani

Hannover-008
Vendi:Hannover, Germany

 Data: 19-23 Prill 2017

Një kurs trajnimi gjermanisht-folëse  për të rinjtë që kanë marrë pjesë në  projektet  Erasmus +  dhe duan të ndajnë përvojat e tyre me kolegët e tyre evropianë.

Përshkrim

Keni qënë pjesë e një Shërbimi Vullnetar Evropian,apo keni qënë pjesëmarrës në një shkëmbim rinor ose keni organizuar ndonjë iniciativë rinore? Atëhere ju keni një eksperiencë evropiane për të ndarë më të rinjtë e tjerë.

Gjatë këtij kurs trajnimi gjermano-folëse  ndërkombëtar ju do të mësoni se si të organizoni lloje të ndryshme të eventeve EuroPeer dhe se si mund të  ndani përvojën tuaj evropiane në mënyrë efektive me kolegët tuaj.

Kostot :

Të gjitha shpenzimet e programit janë të mbuluara nga programi Erasmus +

Aplikimi:

Për të aplikuar duhet të shkarkoni formularin e aplikimit, afati i fundit i aplikimit: 31 Janar 2017

Kontakt për pyetje:

Vanessa

E-Mail: [email protected]