Fundjave Ndryshe

funjava-ndryshe-30012016-1
funjava-ndryshe-30012016-2
funjava-ndryshe-30012016-3
funjava-ndryshe-30012016-6
funjava-ndryshe-30012016-7
funjava-ndryshe-30012016-10
funjava-ndryshe-30012016-11
funjava-ndryshe-30012016-13
funjava-ndryshe-30012016-14
funjava-ndryshe-30012016-15
funjava-ndryshe-30012016-8-950×710

“Fundjave Ndryshe” është një nisme për të ndihmuar familjet që jetojnë në varfëri të thellë. Stafi i YouthAct u bë pjesë e fundjavës ndryshe duke qëndruar sado pak pranë tyre e duke dhuruar ushqime dhe veshje për një familje me 3 fëmije të vegjël. Jemi të lumtur qe ishim arsyeja e buzëqeshjes së tyre sot.