Scholarship

Bursa në Lublin-it, Poloni

log

  Hapet Thirrja për Bursa për Studentët në Shkollën e Lartë të Sipërmarrjes dhe Administrimit të Lublin-it, Poloni në kuadër të Programit Erasmus + Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Shkollën e Lartë të Sipërmarrjes dhe Administrimit të Lublin-it, Poloni. Llojet e mobilitetit përfshijnë: ...

Read More »

Listat e përditësuara të programeve të studimit Master dhe Doktoratë të Erasmus Mundus, për vitin akademik 2017-2018.

big_thumb

Më poshtë janë listuar të gjitha fushat e disponueshme për Diplomat e Erasmus Mundus Joint Master (EMJMDs) që do të ofrojnë bursa të financuara nga BE-për kurset që zhvillohen në vitin akademik 2017-2018. Shumica e tyre  do të kërkojnë që aplikimi të  dorëzohet në mes të Tetorit dhe Janarit, për kurset që do të fillojnë  vitin e ardhshëm akademik. Studentët në nivelin ...

Read More »

Bursat e financuara nga Universiteti OREGON për studentët ndërkombëtarë!

OREGON

Në Universitetin e Oregonit studjojnë afërsisht 3,200 studentë ndërkombëtarë nga 103 vende të botës. Ky universitet ofron mundësi studimi në fushat: biznes, biologji, arsim, arkitekturë, gazetari dhe mbi 300 programe akademike. Çdo student, i cili demostron nevojë financiare apo rezultate të larta akademike është i ftuar tëaplikojë në programin e bursave të UO Studentët ndërkombëtarë të interesuar për studime në ...

Read More »

Informacion lidhur me studimet në Europë

Top-5-Countries-Where-You-Can-Study-for-Free-in-2016

Studimet në Finlandë (Doktoraturë Falas) Bazuar në  studyinfinland.fi Pavarësisht nivelit te studimit, dhe për të gjithë personat me kombësi Evropiane, në Finlandë për momentin nuk ka tarifa pagese për studimin, ndërsa për të gjithë studentët me kombësi jo-evropiane, do të prezantohen të gjitha tarifat në vjeshtën e 2017 mbi studimet Bachelor apo Master (të gjitha studimet në anglisht). Ndërsa studimet ...

Read More »

Bursa e vetme në botë mbi ‘bëmat e mira’ mbështetur nga të rinjtë dhe liderët në edukim

scholarship-fanposts-800x800-en-c.1463135609

Programi i Bursave” Uniplaces” ka hapur thirrjen për studentët të cilët duan të përfitojnë një semester jashtë vendit. Aplikimet janë të hapura deri më 3 Korrik. Organizatat në nivel ndërkombëtar në sektorët e Rinisë dhe të Arsimit janë duke mbështetur Uniplaces në edicionin e 3-të bursave botërore. Bursat “Uniplaces”  përfshihen në të vetmin  program  global ndërkombëtarë  e cila mbështet  të ...

Read More »

MASTER NDËRKOMBETAR NË BRUKSEL

logo

Jeni duke kërkuar për një eksperiencë 3-mujore  për të fituar aftësitë profesionale në menaxhimin e projekteve të BE-së? APLIKONI  në programin IMES, që do të mbahet nga Shtatori në Dhjetor! Afati i fundit 20 Qershor. Programi IMES (INTERNATIONAL MASTER IN EUROPEAN STUDIES) Eshtë projektuar për ata që duan të fitojnë, në një periudhë të shkurtër kohore, kompetenca të specializuara dhe aftësi për t’u bërë ...

Read More »