Scholarship

Bursa në Universitetin e Torinos, Itali

br

Afati i fundit për aplikim: 21 Mars 2017 Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Torinos, Itali Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Torinos, Itali për vitin akademik 2016-2017. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin ...

Read More »

Kolegjet dhe Universitetet Amerikane që ofrojnë bursa për studentët ndërkombëtarë.

Top-Scholarships-in-USA-for-International-Students-1

1.Universiteti Amerikan Ky universitet ofron një numër të caktuar Bursash Merite për studentët ndërkombëtarë që kanë treguar rezultate të larta në testimet përkatëse.Bursat e Meritës  variojnë nga  $6,000 në $25,000 për një vit akademik.Më shumë detaje rreth afateve dhe aplikimit klikoni këtu: American University Scholarships   2.Kolegji Amherst. Kolegji Amherst aktualisht ofron një program të ndihmës financiare që ofron asistencë për studentët ...

Read More »

Bursa në Universitetin e Padovës, Itali

br

Afati për aplikime: 7 Prill 2017 Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Padovës, Itali, për semestrin e parë të vitit akademik 2017-2018. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e studentëve për studime për semestrin e parë të vitit akademik 2017-2018 ; Nivelet e ...

Read More »

Bursa për studentët në Universitetin Masaryk në Republikën Çeke

un tir

  Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për studentët në Universitetin Masaryk në Republikën Çeke Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin e Universitetit të Tiranës në Universitetin Masaryk në Republikën Çeke. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime – Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie ...

Read More »

Dita e Hapur: Mundësitë për Bursa për studentët dhe të rinjtë”.

un tir

Jeni të interesuar për të studiuar jashtë? Erdhi mundësia që ju kërkonit! Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme, do të organizojnë në datën 24 shkurt 2017, ora 10:30, në ambientet e Ministrisë së Punëve të Jashtme, aktivitetin me titull: “Dita e Hapur: Mundësitë për Bursa për studentët dhe të rinjtë”. Universiteti i Tiranës, në bashkëpunim me ...

Read More »

Hapet Thirrja për Bursa për Studentët !!!

ut

Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin akademik për mësimdhënie të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Valencias, Spanjë për vitin akademik 2017-2018. Hapet Thirrja për Bursa për Studentët dhe Stafin e Universitetit të Tiranës në Universitetin Valencia, Spanjë në Kuadër të Programit Erasmus + Në kuadër të ...

Read More »