Online courses

Libra FALAS! 100 Website ligjore ku mund të shkarkoni libra të çdo fushe..

FreeBooks11

Jeni duke kërkuar për libra? Dini mirë anglisht? Më poshtë janë mbi 100 lidhje me faqet e internetit që ofrojnë falas libra me një larmi  temash.   Shfleto vepra nga Mark Twain, Joseph Conrad dhe autorëve të tjerë të famshëm këtu:   Classic Bookshelf: This site has put classic novels online, from Charles Dickens to Charlotte Bronte. The Online Books ...

Read More »

Kurs online në anglisht: Hyrje në Gramatikën e Gjuhës: Fjalor, Shqiptim, Dëgjim

Alison_CoursewareIntro_449

Informacion mbi kursin Përshkrimi Shumë folës të anglishtes që nuk e kanë atë gjuhë të parë vënë re gjatë mësimit se ka një ndryshim sinjifikativ mes anglishtes bazë të bisedave të përditshme dhe asaj më formale e profesionale. Përdorimi i shprehjeve të stilit bisedor nga ata që anglishten e kanë gjuhë të parë mund të krijojë konfuzitet për të tjerët. ...

Read More »

KURS ONLINE! SI TË SHKRUANI NJË CV DHE LETËR MOTIVIMI!

download-4

Informacion mbi kursin Përshkrimi Ky është një kurs falas dedikuar çdokujt që dëshiron të marrë njohuri të reja mbi shkrimin e nje cv-je dhe letër motivimi. Kursi ndjek hap pas hapi procesin e aplikimit për punë, kështu ju siguron identifikimin dhe aplikimin për punën ideale për ju. Ky kurs përshkruan mënyrat e identifikimit të punës ideale duke u fokusuar në industrinë, ...

Read More »

Kurs FALAS online! “Menaxhimi dhe Lidershipi: Të drejtosh një skuadër”

OU_transparent

Ky kurs është pjesë e programit të Menaxhimit dhe Lidershipit, i cili do të zgjasë katër javë dhe do t’ju udhëheq përmes disa aspekte kyçe të udhëheqjes dhe menaxhimit të mirë. Kursi  ofrohet FALAS nga Universiteti Open, dhe është krijuar  për persona që duan të bëhen menaxherë në të ardhmen e tyre, për menaxherë të rinj me ose pa përvojë dhe ...

Read More »

Kurs Online Falas – Të bisedojmë Anglisht!!

SPEAKING-COURASW

Të nxisim bashkëbisedimin në gjuhën angleze! PËRSHKRIMI I KURSIT Në këtë kurs online falas të dhënë nga Instituti Alison, do të mesohet se si mund të bëhet një bisedë, si mund të përshendetemi në gjuhën angleze. Ky kurs ju lejon për të praktikuar teknika të thjeshta që do t’ju japë besim në vetvete  kur takoheni dhe të përshëndeteni me njerëzit ...

Read More »