Njoftime

ERASMUS + Konkurs “ Europa ime”!

erasmus

Ese dhe Konkursi i Arteve të Bukra “Europa ime” Përshkruani eksperiencën tuaj në Erasmus nëpërmjet artit! Ndani historinë tuaj frymëzuese me ne! Kategoritë Ese-ja më e mirë – 100 € Fotografia më e mirë – 100 € Piktura më e mirë – 100 €  ( vizatim, pikurë, skulpturë, video etj), Shënim: 10 esetë dhe punimet më të mira do të publikohen ...

Read More »

Konferencë: Puna Rinore Dixhitale | Vienë

vienna

Seminar / Konferencë Datat: 27-30 Nëntor 2017 Vendi: Vienë, Austri Afati i fundit për të aplikuar: 5 tetor 2017 Kjo konferencë do të bëjë bashkë rreth 100 – 120 punëtorë të rinisë dhe palët e interesuara nga Europa dhe do të krijojë një hapësirë për të ekzaminuar konceptin e punës rinore dixhitale nga kënde të ndryshme. Konferenca do të njoftojë për zhvillimet aktuale ...

Read More »

Program akademik në Vienë | Shkurt 2018

stock-photo-st-stephens-church-112868985

Shkollë dimërore për Studime Historike Kulturore “Zbulimi i Modernitetit ” Vendi: Vienë / Austri Datat: 3 – 16 Shkurt  2018 Afati i fundit për të aplikuar: 30 Nëntor 2017 Shkolla dimërore për Studime Historike Kulturore do të zhvillohet në Vienë, kryeqytetin e ish Monarkisë së Habsburgut ( dhe Austrisë së sotme) ku gjurmët e kulturës së shquar të shekullit 19 dhe fillim shekulli ...

Read More »

Mësoni Turqisht Falas!

A-New-Design-300x158

Doni të mësoni turqisht,  por jo vetëm??? Tashmë vullnetarë tanë turq (EVS)  janë këtu për ju… Jo vetëm mësim por edhe argëtim 🙂  Informacion mbi kursin: Kursi do të zhvillohet një herë në javë, në ambjentet e godinës së Inovacionit (IHUB). Duke qënë se vullnetarët tanë janë nga Turqia, kursi do të mbahet në gjuhën angleze. Takimi i dytë do të bëhet ...

Read More »

Përfshihuni në një studim dhe fitoni një udhëtim në Stokholm!

stock

Afati i aplikimit: 30 Nëntor 2016 I hapur për të gjithë të rinjtë e moshës 18-29 vjeç nga  e  gjithë bota Çmimet javore të tilla si bizhuteri dhe orë + mundësinë për të fituar një udhëtim në Stokholm Përshkrimi Entrypark është  pjesë e Potentialpark Communications, e cila bashkëpunon me punëdhënësit globalë dhe institucionet e arsimit të lartë në të gjithë botën për të krijuar ...

Read More »

Hungarian Festival

Më 12 Korrik 2016, do të prezantohet në festivalin më të madh të Hungarisë, sistemi më i ri i zbritjeve të Kartës Rinore Evropiane në Budapest. Mund të gjeni bashkangjitur një video të realizuar gjatë aktviteteve të festivalit. Festivali do të mbahet nga 12 deri më 17 Korrik 2016, në liqenin Velence (40 min. nga Budapesti). Bileta e Festivalit do ...

Read More »