Njoftime

Java e Rinisë, 4 – 8 Dhjetor 2017 “Shqipëria RinON”

BANNER-WEB-UMB_6-dhjetor-shqiperia-rinon

Java e Rinisë, 4 – 8 Dhjetor 2017 “Shqipëria RinON”   Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në bashëpunim me Shërbimin Kombëtar për Rininë, organizon në kuadër të Javës së Rinisë sesionin informues me temë: “Karta Rinore Evropiane në Shqipëri”.   Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e Mërkurë, dt. 6 Dhjetor, ora 11.00, në Universitetin Marin Barleti, Auditori 18, ...

Read More »

Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e dytë në shkollën “Besnik Sykja”

DSC_0074_Fotor

Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e dytë në shkollën “Besnik Sykja” në kuadër të aktiviteteve të projektit të financuar nga GIZ “Teens fighting bullying through sports activities” në bashkëpunim dhe me Federatën Shqiptare të sportit për shkollat. Ky aktivitet zhvillohet  për ndërgjegjësimin e të rinjve për të parandaluar bullizmin në shkolla duke implementuar aktivitete sportive për përfshirjen e të gjithë të rinjve në shoqëri. ...

Read More »

Aktiviteti “Teens fighting bullying through sports activities”

DSC_0149_Fotort

Youth Act Center startoi dje në datën 16.11.2017 aktivitetin e parë në shkollën “Andon Zako Çajupi” për projektin e financuar nga GIZ  “Teens fighting bullying through sports activities” në bashkëpunim dhe me Federatën Shqiptare të sportit për shkollat. Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të aktiviteteve për ndërgjegjësimin e të rinjve për të parandaluar bullizmin në shkolla duke implementuar aktivitete sportive për përfshirjen e të gjithë të rinjve në shoqëri.

Read More »

Aktiviteti: “Fuqizimi i të rinjve Shqiptar nëpërmjet programeve të mobilitetit”

10409647_1529289004026866_3587120425201939717_n

Qendra Youth Act organizon takimin me temë: “Fuqizimi i të rinjve Shqiptar nëpërmjet programeve të mobilitetit, si: Karta Rinore Evropiane & Shërbimi Vullnetar Rinor, EVS”. Ky event do të zhvillohet ditën e martë, më datë 7 Nëntor 2017, ora 11.30 -12.30, në auditorin nr. 18, Universiteti Marin Barleti, pranë Digës së Liqenit Artificial. Në këtë takim do të diskutohet shkurtimisht ...

Read More »

Qendra Youth Act është në kërkim të të rinjve aktivë

EYC-01-FB-Header_tagline

Qendra jo-fitimprurëse Youth Act me fokus primar në fuqizimin e rinisë shqiptare, ka marrë liçensën të administrojë Kartën Rinore Evropiane në Shqipëri krahas 36 vendeve të tjera evropiane për grupmoshën 14-30 vjeç. Youth Act është në kërkim të agjentëve nëpër rrethe të cilët do të bëjnë takime me biznese dhe do të lidhin marrëveshje për të ofruar 10%-100% ulje për përdoruesit ...

Read More »

Po ndodh tani! Aktiviteti “Adult education Center “

social qender komunitare

Në Bashkinë Roskovec është duke u zhvilluar një takimi me temë “Adult education Center”,në kuadër të projektit “ Social Qendër Komunitare”, projekt ky i Bashkisë Roskovec dhe Qendrës Youth Act dhe me financim të IADSA. Target grupi për këtë aktivitet janë të rinjtë dhe gratë nga shtresat në nevojë.

Read More »