Njoftime

Aktiviteti “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla Petro Nini Luarasi

60266333_857394781292547_7858332770492219392_n

Në datë 02.05.2019 Qendra Youth Act, në kuadër të projektit “Të fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me temë ” Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në Shkollën e mesme “Petro Nini Luarasi”. Në këtë aktivitet u angazhuan rreth 25 nxënës të cilët morën informacion më të detajuar rreth vullnetarizmit dhe aktiviteteve konkrete të cilat do të zhvillohen ...

Read More »

Aktivitet në shkollën e mesme “Sandër Prosi”

58790349_2339975256324086_6909699985160273920_n

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “ Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilizimit dhe Kartës Rinore Evropiane” ka nisur fazën e dytë të aktiviteteve. Në datë 26.04.2019, në shkollën e mesme “Sandër Prosi” u zhvillua aktiviteti me temë: “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm”. Gjatë këtij aktiviteti morën pjesë rreth 20 nxënës të cilët ishin të interesuar, gjithashtu ndanë dhe idetë e tyre mbi temat e ...

Read More »

Aktiviteti “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla Andon Zako Cajupi

58113441_1035485170174144_7529740495010922496_n

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “ Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilizimit dhe Kartës Rinore Evropiane” ka nisur fazën e dytë të aktiviteteve. Në datë 25.04.2019, në shkollën Gjimnazi Andon Zako Çajupi u zhvillua aktiviteti me temë: “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm”. Nxënësit e kësaj shkolle ishin mjaft aktiv dhe sollën ide shumë interesante nga eksperienca në lidhje me përfshirjen e tyre ...

Read More »

Bërja e axhendës Europiane më shumë miqësore me vendet e Ballkanit Perëndimor

rsz_dsc_1045

Forumi i Rrjetit Tematik Rajonal në kuadër të projektit “Regional Youth Compact for Europe” u mbajt në datat 26 dhe 27 Shkurt 2019 në Tiranë pranë SHLUJ “Universiteti Marin Barleti”. Ky event u ndoq nga më shumë se 70 pjesëmarrës, përfaqësues të shoqërisë civile, të rinj nga Shqipëria dhe vendet e Ballkanit Perëndimor, ku patën mundësinë për të shkëmbyer  mënyra ...

Read More »

REGIONAL YOUTH COMPACT for EUROPE

design leter blloku a4

  Regional Youth Compact for Europe është një projekt 3-vjeçar i cili ka si qëllim fuqizimin e Organizatave të Shoqërisë Civile, sidomos Organizatave Rinore në vendet e Ballkanit Perëndimor dhe në Turqi, për të marrë pjesë në mënyrë efektive në hartimin e politikave dhe monitorimin e procesit të integrimit në bashkimin Europian. Qendra për Zhvillimin e Demokracisë, Rrjeti Ballkanik për Demokracinë ...

Read More »