Njoftime

Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Fier

62225870_1234354793408930_7078809890034024448_n

Në datën 05 qershor 2019, në qytetin e Fierit, në mjediset e qendrës rinore “Epoka” me pjesëmarrjen e dy gjimnazeve publike të qytetit, gjimnazit “Janak Kilica” dhe “Perikli Ikonomi” u zhvillua faza rajonale e Konkursit të Letërsisë mbi veprën e autorit francez Viktor Hygo “Të mjerët”. Në përfundim të këtij konkursi, ku u ndeshën nxënës të klasave të X-ta dhe ...

Read More »

Kulturë dhe Mobilitet | Shkolla e mesme Sandër Prosi

20190515_124305

Në datë 16 maj 2019, Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me temë “Kulturë dhe Mobilitet” në shkollën e mesme “Sandër Prosi”. Qëllimi këtij aktivitetit është ngritja e kapaciteteve tek të rinjtë nëpërmjet trajnimeve dhe aktiviteteve të ndryshme.  Përfaqësues të Qendrës Youth Act trainuan  nxënësit e pranishëm mbi ...

Read More »

Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Durrës

IMG-20190603-WA0045

Në datën 03 qershor 2019, në Qendrën për Trajnime të të Rinjve, në qytetin e Durrësit u zhvillua faza rajonale e Konkursit Letrar mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” me pjesëmarrjen e 3 gjimnazeve publike të këtij qyteti, gjimnazi “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, gjimnazi “Naim Frashëri” dhe gjimnazi “Leonik Tomeo”. Në përfundim të kësaj gare fituese u shpall skuadra e ...

Read More »

Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Lezhë

IMG-20190529-WA0024

Në datën 29 maj 2019, në Bibliotekën e Qytetit të Lezhës u zhvillua konkursi mbi veprën e shkrimtarit francez Viktor Hygo, “Të mjerët”. Pavarësisht numrit të ulët, Konkursi u realizua mjaft bukur, pati shpirt të vërtetë gare dhe skuadrat luftuan deri në fund. Skuadër fituese e vendit të parë u shpall “Lezha Academic Center”, kurse në vend të dytë Gjimnazi ...

Read More »

Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Vlorë

Vlore_8

Në datën 31 Maj 2019, në një atmosferë tejet të ngrohtë, të krijuar në sajë të mbështetjes së drejtuesve të Qendrës Rinore Vlorë, të mësuesve të letërsisë si dhe të nxënësve bashkëmoshatarë të skuadrave konkurruese, u zhvillua Konkursi Rajonal për qytetin e Vlorës. Në përfundim të kësaj faze të Konkursit, vendi i parë i shkoi skuadrës së Gjimnazit “Ali Demi”, ...

Read More »

Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla e mesme Besnik Sykja

60140285_287605168794713_8009110444981616640_n

Në datën 06 Maj 2019, Qendra Youth Act ka zhvilluar trajnimin me temë “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në shkollën e mesme “Besnik Sykja”, Tiranë. Ky trajnim është zhvilluar në kuadër të projektit “Të fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, i cili ka si qëllim angazhimin e të rinjve në programe të ndryshme Europiane. Rreth 25 nxënës pjesëmarrës, të ndarë në ...

Read More »