Njoftime

Aktiviteti “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla Andon Zako Cajupi

58113441_1035485170174144_7529740495010922496_n

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “ Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilizimit dhe Kartës Rinore Evropiane” ka nisur fazën e dytë të aktiviteteve. Në datë 25.04.2019, në shkollën Gjimnazi Andon Zako Çajupi u zhvillua aktiviteti me temë: “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm”. Nxënësit e kësaj shkolle ishin mjaft aktiv dhe sollën ide shumë interesante nga eksperienca në lidhje me përfshirjen e tyre ...

Read More »

Bërja e axhendës Europiane më shumë miqësore me vendet e Ballkanit Perëndimor

rsz_dsc_1045

Forumi i Rrjetit Tematik Rajonal në kuadër të projektit “Regional Youth Compact for Europe” u mbajt në datat 26 dhe 27 Shkurt 2019 në Tiranë pranë SHLUJ “Universiteti Marin Barleti”. Ky event u ndoq nga më shumë se 70 pjesëmarrës, përfaqësues të shoqërisë civile, të rinj nga Shqipëria dhe vendet e Ballkanit Perëndimor, ku patën mundësinë për të shkëmbyer  mënyra ...

Read More »

REGIONAL YOUTH COMPACT for EUROPE

design leter blloku a4

  Regional Youth Compact for Europe është një projekt 3-vjeçar i cili ka si qëllim fuqizimin e Organizatave të Shoqërisë Civile, sidomos Organizatave Rinore në vendet e Ballkanit Perëndimor dhe në Turqi, për të marrë pjesë në mënyrë efektive në hartimin e politikave dhe monitorimin e procesit të integrimit në bashkimin Europian. Qendra për Zhvillimin e Demokracisë, Rrjeti Ballkanik për Demokracinë ...

Read More »

Workshop “Fuqizimi i vajzave dhe të rinjve përmes sportit dhe aktivitetit fizik” | Durrës

45951584_10217058882040136_3952786564332912640_n

Më datë 5- 09 Tetor 2018, nën drejtimin e GIZ , në Resortin “Tropikal”, Durrës , u zhvillua një workshop  mbi përfshirjen sociale përmes sportit në rajonin e Ballkanit me tematikë “Fuqizimi i vajzave dhe të rinjve përmes sportit dhe aktivitetit fizik” Në këtë seminar morrën pjesë përfaqësues të Qendrës Youth Act, trajnerë, mësues të edukimit fizik, punonjës socialë, pedagogë ...

Read More »

Shpërndarja e eksperiencave – Zgjerimi i rrjetit: Trajnim | Novi Sad

30610822367_96cd6938a1_k

Trajnimi “Shpërndarja e eksperiencave – Zgjerimi i rrjetit” i cili u organizua për anëtarët rrjetit të projektit “Regional Youth Compact for Europe”, u mbajt në Novi Sad në datat 20-21 tetor. Përfaqësuesit e partnerëve të projektit ndoqën disa workshope mbi kapitujt e negociatave të BE-së, me një vemendje të vecantë te Kapitullit 23: Gjyqësori dhe të drejtat themelore, Kapitulli 24: ...

Read More »