Njoftime

Konkursi Letrar mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Tiranë

IMG-20190608-WA0094

Në datën 08 qershor 2019, në mjediset e vëna në dispozicion nga SHLUJ “Universiteti Marin Barleti”, u zhvillua në Tiranë faza rajonale e Konkursit Letrar mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” me skuadra finaliste, skuadrën e gjimnazit “Ismail Qemali” dhe shkollës së mesme jopublike “Ernest Koliqi”. Nxënësit e skuadrave finaliste zhvilluan një ndeshje të shkëlqyer, duke dëshmuar njohuri të ...

Read More »

Aktiviteti me temë “Kulturë dhe Mobilitet” në shkollën e mesme “Besnik Sykja”.

20190520_120004

  Në datë 06 qershor 2019, Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me temë “Kulturë dhe Mobilitet” në shkollën e mesme “Besnik Sykja”. Qëllimi aktivitetit është ngritja e kapaciteteve tek të rinjtë nëpërmjet trajnimeve dhe aktiviteteve në kuadër të këtij projekti.  Përfaqësues të Qendrës Youth Act së ...

Read More »

Zhvillohet aktiviteti me temë Kulturë dhe Mobilitet | Shkolla e mesme “Petro Nini Luarasi”

20190520_093552

Në datë 03 qershor 2019, Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me temë “Kulturë dhe Mobilitet” në shkollën e mesme “Petro Nini Luarasi”. Qëllimi aktivitetit është ngritja e kapaciteteve tek të rinjtë nëpërmjet trajnimeve dhe aktiviteteve në kuadër të këtij projekti.  Përfaqësues të Qendrës Youth Act së ...

Read More »

Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Fier

62225870_1234354793408930_7078809890034024448_n

Në datën 05 qershor 2019, në qytetin e Fierit, në mjediset e qendrës rinore “Epoka” me pjesëmarrjen e dy gjimnazeve publike të qytetit, gjimnazit “Janak Kilica” dhe “Perikli Ikonomi” u zhvillua faza rajonale e Konkursit të Letërsisë mbi veprën e autorit francez Viktor Hygo “Të mjerët”. Në përfundim të këtij konkursi, ku u ndeshën nxënës të klasave të X-ta dhe ...

Read More »

Kulturë dhe Mobilitet | Shkolla e mesme Sandër Prosi

20190515_124305

Në datë 16 maj 2019, Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me temë “Kulturë dhe Mobilitet” në shkollën e mesme “Sandër Prosi”. Qëllimi këtij aktivitetit është ngritja e kapaciteteve tek të rinjtë nëpërmjet trajnimeve dhe aktiviteteve të ndryshme.  Përfaqësues të Qendrës Youth Act trainuan  nxënësit e pranishëm mbi ...

Read More »

Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Durrës

IMG-20190603-WA0045

Në datën 03 qershor 2019, në Qendrën për Trajnime të të Rinjve, në qytetin e Durrësit u zhvillua faza rajonale e Konkursit Letrar mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” me pjesëmarrjen e 3 gjimnazeve publike të këtij qyteti, gjimnazi “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, gjimnazi “Naim Frashëri” dhe gjimnazi “Leonik Tomeo”. Në përfundim të kësaj gare fituese u shpall skuadra e ...

Read More »