Njoftime

Qendra Youth Act zhvillon aktivitetin me temë: “Aftësi Sociale”

unnamed (3)

Në kuadër të projektit projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe mbështetet nga Partners Albania for Change and Development, Qendra Youth Act organizoi aktivitetin me temë “Aftësi Sociale”. Ky aktivitet u zhvillua në 5 shkollat e mesme të përfshira në projekt të cilat janë: “Besnik Sykja”, “Ismail Qemali”, “Sandër ...

Read More »

Thirrje për të rinjtë e qytetit të Korçës

logo Reload-page-001

Qendra Youth Act është angazhuar në zbatimin e projektit “Lëvizim së bashku drejt aktivizmit rinor”, financuar nga programet e BE-së dhe mbështetur nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) si dhe Bashkia Korçë.  Projekti, i cili fillon  më datë 1 Qershor 2019 dhe mbaron më 31 Dhjetor 2019, synon avantazhimin e të rinjve në politikëbërje si dhe komunikimin aktiv ...

Read More »

Qendra Youth Act, hap thirrjen për Koordinator Lokal | Korçë

logo Reload-page-001

Qendra Youth Act, në mbështetje nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), është angazhuar në zbatimin e projektit “Lëvizim së bashku drejt aktivizmit rinor”, financuar nga programet e BE-së i cili fillon më datë 1 Qershor 2019 dhe mbaron më 31 Dhjetor 2019. Projekti synon avantazhimin e të rinjve në politikëbërje si dhe komunikimin aktiv me pushtetin lokal. 100 ...

Read More »

Qendra Youth Act hap thirrjen për ekspertë

logo Reload-page-001

Qendra Youth Act, në mbështetje nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), është angazhuar në zbatimin e projektit “Lëvizim së bashku drejt aktivizmit rinor”, financuar nga programet e BE-së i cili fillon më datë 1 Qershor 2019 dhe mbaron më 31 Dhjetor 2019. Projekti synon avantazhimin e të rinjve në politikëbërje si dhe komunikimin aktiv me pushtetin lokal. ...

Read More »

Të rinjtë flasin / Youth talk!

65224565_2323195474396637_3802035020424544256_n

SESION TRAINIMESH PËR TË RINJTË DHE ORGANIZATAT RINORE Çdo të Martë, ora 16.00, prej muajit Shtator deri në Dhjetor 2019 Salla e Takimeve, ANYN Shqipëri _______________________ Eja të flasësh me NE! Nëse ju doni të përmirësoni aftësitë tuaja në të folur dhe në të njejtën kohë të merrni ide se si mund të zhvilloni organizatën tuaj, ju duhet të bashkoheni ...

Read More »

Hapen aplikimet për programin veror të sipërmarrjes | Tiranë

sps-logo

Vendi: Tiranë Data: 28 Gusht- 5 Shtator 2019 Afati i fundit për të aplikuar: 30 Qershor 2019 Shkolla e parë Verore Ndërkombetare e Sipërmarrjes në Ballkan (The Balkans International Entrepreneurship Summer School) do të zhvillohet në datat 28 Gusht- 5 Shtator 2019 në Tiranë, e drejtuar nga lektor dhe sipërmarrësi i njohur shqiptar Gazmend Haxhia, Prof. Dr. Gregg Fairbrothers dhe Catalina Gorla nga ...

Read More »