Njoftime

Apliko tani! Hapen aplikimet për edicionin e dytë të Panelit Rinor të EYCA

121807134_3342869582493344_560216411380909990_o

Kjo është një thirrje për të gjithë Anëtarët e Kartës Rinore Evropiane kudo në Shqipëri dhe Europë të moshës 18-29 vjeç! Bashkohu në Panelin Rinor të EYCA dhe ju mund të përfitoni: Një përvojë të shkëlqyer ndërkombëtare të mësuarit dhe punuarit me 9 të rinj të tjerë nga e gjithë Europa; Pjesëmarrje në evente – seminare, workshop dhe konferenca ndërkombëtare; Mbështetje për ...

Read More »

Aktivitete vullnetare – Youth for Change

IMG_3852

Në zbatim të projektit YOUth FOR CHANGE, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC, të rinjtë e Këshillit Rinor të rrethit të Kurbinit u angazhuan në aktivitete vullnetare për shpërndarje të paketave ushqimore në ndihmë të familjeve të prekura nga tërmeti e të grupeve të margjinalizuara. Me ndihmën e anëtarëve të stafit bashkiak dhe ...

Read More »

“Youth for change” – Newsletter Nr. 3

Untitleddd

  Qendra Youth Act, në kuadër të projektit “YOUth FOR CHANGE” i cili financohet nga Lëviz Albania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC , publikon Newsletter Nr.3. Projekti synon ndërgjegjësimin dhe rritjen e shkallës së përfaqësimit të të rinjve në qeverisjen vendore me synim angazhimin në procese vendimmarrëse dhe aktivitete vullnetare. Për më shumë informacion rreth këtij materiali ju duhet të klikoni  NO. ...

Read More »

Qendra YouthAct ri-akredititohet nga Salto për European Solidarity Corps

esc-logo-en

Në vitin 2016 Qendra Youth Act është akredituar për herë të parë nga SALTO-YOUTH Resource Center, për programin EVS (European Voluntary Service)  si organizatë Pritëse, Dërguese edhe Koordinuese.  Gjatë kësaj periudhe qendra jonë ka pritur shumë të rinj të cilët kanë zhvilluar shërbimin vullnetar pranë zyrës tonë, gjithashtu dhe ka dërguar të rinj shqiptarë në vende të ndryshme të Europës. Në ...

Read More »

Krijimi i klubit të nxënësve në shkollën Migjeni – 06 Tetor 2020 Mamurras, Lac

20201002_114245

Në zbatim të projektit “New Start: Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, financuarnga Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA), i cili synon përmirësimin e ambientit social e mjedisor për edukimin e nxënësve të shkollës 9-vjeçare “Migjeni” në Mamurras, u zhvillua aktiviteti i radhës mbi krijimin e grupit të “ambasadorëve të vegjël”, nxitës të angazhimit dhe të përfshirjes në aktivitete sociale, kulturore e ...

Read More »

Rrjetëzim i Youth Hub në kuadër të projektit “Youth for Change” – 05 Tetor 2020 Milot, Lac

WhatsApp Image 2020-10-05 at 11.45.02

  Qendra Youth Act zhvilloi aktivitetin e rradhës me temë “Rrjetëzim i Youth Hub”, me nxënësit e Gjimnazit Milot.  Në këtë takim nxënësit u bënë pjesë e diskutimit mbi njohurit që ata kanë për vendimarrjen dhe cilat janë problematikat që ata dëshirojnë të zgjidhin duke qenë pjesë e këshillit rinor. Forumi rinor shërbeu si model frymezimi tek të rinjtë per ...

Read More »