Ngjarje

Aktiviteti “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla e Mesme Ismail Qemali

60730349_1345293048929377_5459049947435368448_n

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Të fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, ka zhvilluar aktivitetin me temë “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në shkollën e mesme Ismail Qemali, Tiranë. 20 nxënës pjesëmarrës, të ndarë në grupe të ndryshme dhanë idetë e tyre për aktivitetet vullnetare të cilat janë bërë pjesë më herët por gjithashtu diskutuan dhe për arsyet se pse duhet ...

Read More »

Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Shkodër

IMG-20190531-WA0021

Në datën 28 maj 2019, në mjediset e ngrohta të Qendrës Rinore “Atelie” të Bashkisë Shkodër, u zhvillua faza rajonale e Konkursit mbi veprën e autorit francez “Të mjerët” me pjesëmarrjen e katër shkollave të mesme nga ky qytet, Gjimnazi “28 Nëntori”, Gjimnazi “Oso Kuka”, shkolla e mesme jopublike “Atë Pjetër Meshkalla” dhe shkolla e mesme “Hasan Riza Pasha”. Në ...

Read More »

Qendra Youth Act viziton Spitalin Pediatrik | Tiranë

IMG_3232

Dje në datë 29.05.2019 , në kuadër të projektit “Të fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, u zhvillua aktiviteti me temë “Vizitë në  Spitalin Pediatrik“. Rreth 15 nxënës të shkollave të mesme të përfshira në këtë projekt, së bashku me stafin e Qendrës Youth Act , vizituan për pak kohë fëmijët e shtruar në pavionin e përgjithshëm të Spitalit Pediatrik. ...

Read More »

“Vullnetarizmi dhe Karta Rinore Evropiane ” | Qendra Social Komunitare Roskovec

60359083_2278141092504869_3443157173897527296_n

Në datë 16 Maj 2019, nxënësit e shkollës “Adem Vrapi”, morën pjesë në aktivitetin e organizuar nga Qendra Social Komunitare,Roskovec  në bashkëpunim me Qendrën Youth Act pë të informuar të rinjtë mbi Vullnetarizmin dhe përfitimet që kanë nga Karta Rinore Evropiane. Aktiviteti u  zhvillua në kuadër të ciklit të aktiviteteve për Javën së Evropës 🇪🇺, fokusi i së cilës ishin të rinjtë, ...

Read More »

Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Berat

Berat_konkursi11

Në qytetin e Beratit, në datën 23 maj 2019, u zhvillua Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët”.  Në këtë ngjarje morën pjesë gjashtë skuadra nga katër shkolla të mesme të qyteti të Beratit, dy gjimnaze publike, gjimnazi “Babë Dudë Karbunara” dhe gjimnazi “Kristaq Capo” si dhe dy shkolla jopublike të mesme, shkolla “Irfan Ngjeqari” dhe ...

Read More »

Qendra Youth Act zhvillon aktivitetin me temë “Vizitë në Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”

Qendra Youth Act dhuron libra të Shtëpisë Botuese Dudaj

Qendra Youth Act dhuron libra nga Shtëpia Botuese Dudaj Sot në datë 10.05.2019, në “Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”,  Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me Temë: “Vizitë në Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”. Të pranishëm në këtë aktivitet së bashku me stafin e Youth Act ishin ...

Read More »