Ngjarje

Qendra Youth Act zhvillon aktivitetin me temë STEAM – Metodë bashkëkohore e të nxënit

unnamed (16)

Qendra Youth Act zhvilloi trajnimin e radhës aktivitetin me temë STEAM – Metodë bashkëkohore e të nxënit. Ky aktivitet u realizua në kuadër të projektit projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe mbështetet nga Partners Albania for Change and Development. Pjesëmarrës në aktivitet u bënë nxënës të shkollave të ...

Read More »

Aktiviteti: “Mbjellja e Pemëve” me nxënësit e gjimnazit “Petro Nini Luarasi” | Tiranë

unnamed (16)

Qendra Youth Act, zhvilloi aktivitetin me temë “Mbjellja e Pemëve” me nxënësit e shkollës së mesme “Petro Nini Luarasi”. Aktiviteti zbatohet nën spektrin “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve përmes mobilitetit dhe kartës rinore evropiane”, financuar nga Bashkimi Evropian dhe mbështetur nga Partners Albania for Change and Development. Ky projekt fokusohet në përmirësimin e  pjesëmarrjes së ...

Read More »

Seminar: “Nxitja e pjesëmarrjes rinore nëpërmjet Kartës Rinore Evropiane” | Strasbourg, Francë

unnamed (12)

Përfaqësues të Qendrës Youth Act morën pjesë në seminarin e organizuar nga EYCA dhe Këshilli Europës në Strasbourg, Francë me temë: Zbulimi i modeleve të ndryshme të pjesëmarrjes demokratike: nxitja e pjesëmarrjes rinore nëpërmjet #EuropeanYouthCard.  Qëllimi i këtij seminari ishte të ofronte hapësirë për debat dhe njohjen e formave të ndryshme mbi të cilën të rinjtë do të bëjnë që ...

Read More »

Aktivitet në gjimnazin “Andon Z. Cajupi” | Tiranë

IMG-8842

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, zhvilloi sot aktivitetin me temë : Mbjellja e Pemëve në gjimnazin “Andon Z. Cajupi”.  Ky aktivitet u zhvillua nën spektrin e temës “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” dhe ka si qëllim aktivizimin e të rinjve në punë vullnetare. Gjatë këtij aktiviteti 100 nxënës u pajisën gjithashtu ...

Read More »

Aktiviteti: “Mbjellja e Pemëve” me nxënësit e gjimnazit “Sandër Prosi” | Tiranë

unnamed (11)

Dje, gjatë Mbjelljes së pemëve dhe Pastrimit të ambientit përreth shkollës, me nxënësit e shkollës së mesme “Sandër Prosi”. Aktivitetet zbatohen nën spektrin “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve përmes mobilitetit dhe kartës rinore evropiane”, financuar nga Bashkimi Evropian dhe mbështetur nga Partners Albania for Change and Development. Ky projekt fokusohet në përmirësimin e  pjesëmarrjes ...

Read More »

Trajnim i nxënësve për nocionin STEAM | Korçë

unnamed (3)

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Lëvizim së bashku drejt aktivizmit rinor“, zhvilloi sot në ambientet e Qendrës Rinore Korçë, trajnimin mbi konceptin STEAM. Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin nxënës ekselentë të shkollave të mesme të Bashkisë Korçë të cilat janë pjesë e këtij projekti. Gjatë këtij trajnimi nxënësit u informuan mbi progamin bashkëkohor STEAM, si dhe mënyrën si të ...

Read More »