Aktivitete

Marshim Rinor | Projekti “Youth for Change”

WhatsApp Image 2020-09-09 at 10.20.09

Në zbatim të projektit YOUth FOR CHANGE, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC, të rinjtë e këshillit Rinor të rrethit të Kurbinit zhvilluan një marshim ndërgjegjësues për angazhimin në vendimmarrje dhe aktivizimin rinor. Ky marshim synoi të krijojë një impakt në mbarë komunitetin e rrethit të Kurbinit mbi rolin e këshillit Rinor si ...

Read More »

Train of Trainers

tot

Qendra Youth Act zhvilloi trajnimin me temë “Train of Trainers”, aktivitet i projektit YOUth FOR CHANGE, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC. Në trajnim u përfshinë nxënësit e Këshillit Rinor të rrethit Kurbin të cilët përfaqësojnë Komunitetin Rinor dhe shërbejnë si urë komunikimi mes të rinjve të rrethit të Kurbinit dhe përfaqësuesve të ...

Read More »

Trajnim Online | Covid-19, Efektet Psikologjike tek të rinjtë

Trajnim online - youth ACt

Në një kohë të tillë pandemie ku në të gjithë ambjentet ende diskutohet mbi koronavirus nuk mund të mungonte dhe një takim me të rinjtë pikërisht për këtë temë. Për këtë arsye, dje në datë 09.06.2020, Qendra Youth Act zhvilloi për anëtarët e Kartës Rinore Evropiane trajnimin online me temë: “Covid -19, Efektet psikologjike tek të Rinjtë”. E ftuar për këtë ...

Read More »

Trajnim me temë “Vetëqeverisja”

logo

 Qendra Youth Act zhvilloi modulin e trajnimit “Vetëqeverisja”, në kuadër të projektit “YOUth FOR CHANGE” me nxënësit e gjimnazeve të Bashkisë së Kurbinit dhe konkretisht At Shtjefën Gjeçovi (Laç), Arif Halil Sulaj (Mamurras), At Shtjefën Kurti (Gore) dhe gjimnazit të Milotit. Ky projekt financohet nga Lëviz Albania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC. Projekti synon ndërgjegjësimin dhe rritjen e shkallës së përfaqësimit të të rinjve ...

Read More »

Trajnim “Aktivizëm dhe Lidership”

logo

Qendra Youth Act zhvilloi modulin e trajnimit “Aktivizëm dhe Lidership”, në kuadër të projektit “YOUth FOR CHANGE” me nxënësit e gjimnazeve të Bashkisë së Kurbinit dhe konkretisht At Shtjefën Gjeçovi (Laç), Arif Halil Sulaj (Mamurras), At Shtjefën Kurti (Gore) dhe gjimnazit të Milotit. Ky projekt financohet nga Lëviz Albania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC. Projekti synon ndërgjegjësimin dhe rritjen e ...

Read More »

Zhvillohet trajnimi me temë “Aftësi Sociale”

maxresdefault

Qendra Youth Act është angazhuar në zbatimin e projektit “YOUth FOR CHANGE” në Bashkinë e Kurbinit, një projekt i cili synon ndërgjegjësimin dhe rritjen e shkallës së përfaqësimit të të rinjve në qeverisjen vendore me synim angazhimin në procese vendimmarrëse dhe aktivitete vullnetare. Gjatë kësaj periudhe është organizuar trajnimi me temë “Aftësi Sociale” ku janë përfshirë nxënës së gjimnazit At Shtjefën ...

Read More »