Aktivitete

Aktiviteti “Open Local Assemblies councils /My city/Youth City”

b67725c0-4825-4b32-8321-3c7164571b4e

Në kuadër të projektit “Regional Youth Compact for Europe” i cili është një iniciativë bashkëpunimi e nisur nga 14 organizata të shoqërisë civile nga vendet e Bashkimit Evropian, Ballkanit Perëndimor dhe Turqisë me qëllim rritjen e pjesëmarrjes efektive të shoqërisë civile dhe organizatave rinore në procesin e integrimit në BE, Qendra Youth Act zhvilloi aktivitetin “Open Local Assemblies councils /My city/Youth City” me përfaqësues ...

Read More »

Aktivitet : “Local Youth Workshops “Regional Youth Compact for Europe – We are Europeans”

131327949_754757818455552_8004071957123806940_n

Në kuadër të projektit “Regional Youth Compact for Europe” i cili është një iniciativë bashkëpunimi e nisur nga 14 organizata të shoqërisë civile nga vendet e Bashkimit Evropian, Ballkanit Perëndimor dhe Turqisë me qëllim rritjen e pjesëmarrjes efektive të shoqërisë civile dhe organizatave rinore në procesin e integrimit në BE, Qendra Youth Act zhvilloi aktivitetin “Local Youth Workshops “Regional Youth Compact for Europe – ...

Read More »

Trajnim: “Aftësim në menaxhimin e situatave të paparashikuara” – 18 nentor 2020

WhatsApp Image 2020-11-23 at 09.45.12 (1)

  Në zbatim të projektit New Start: Educate in Healthy, Safety and Security Environment, financuar Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA) i cili zbatohet nga Bashkia e rrethit Kurbin në partneritet me Qendrën Youth Act u zhvillua trajnimi i mësuesve të shkollës 9-vjeçare “Migjeni” mbi menaxhimin e situatave të paparashikuara siç janë tërmetet apo pandemitë. Në trajnim morën pjesë ...

Read More »

“Community multi stakeholders` platforms “Monitoring Reforms Locally – Good Practice Becomes Our Practice”

WhatsApp Image 2020-11-16 at 16.44.06

Në kuadër të projektit “Regional Youth Compact for Europe” i cili është një inisiativë bashkëpunimi e nisur nga 14 organizata të shoqërisë civile nga vendet e Bashkimit Europian, Ballkanit Perëndimor dhe Turqisë me qëllim rritjen e pjesëmarrjes efektive të shoqërisë civile dhe organizatave rinore në procesin e integrimit në BE, Qendra Youth Act zhvilloi aktivitetin “Community multi stakeholders` platforms “Monitoring Reforms Locally – ...

Read More »

Trajnim “Ndërgjegjësimi i nxënësve për të përballuar situatat e paparashikuara” – 29 tetor 2020, Mamurras

123135374_681371606128617_9020729139853067492_n

Në kuadër të projektit “New Start: Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, financuar Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA) i cili zbatohet nga Bashkia Kurbin në partneritet me Qendrën Youth Act, u zhvillua me nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Migjeni” në Mamurras, aktiviteti me temë “Ndërgjegjësimi i nxënësve për të përballuar situatat e paparashikuara si tërmeti dhe pandemia”. Gjatë këtij takimi psikologia bëri disa ...

Read More »

Argëtim nëpërmjet sportit – 30 tetor 2020, Mamurras

WhatsApp Image 2020-10-30 at 13.03.16

    Në zbatim të projektit “New Start: Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, financuar Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA) i cili zbatohet nga Bashkia Kurbin në partneritet me Qendrën Youth Act, u zhvillua një aktivitet sportiv me pjesëmarrës nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Migjeni” në Mamurras. Ky aktivitet synon përmirësimin e ambientit social e mjedisor për edukimin e nxënësve. Aktiviteti, ...

Read More »