Internship

Praktikë në Bashkinë e Shkodrës

Bashkia-Shkoser

Bashkia Shkodër kërkon 40 praktikantë, të cilët do të duhet të jenë të profilit: 5 IT 5 Punë Sociale 5 Psikologji 5 Inxhinieri Elektrike 5 Inxhinieri Ndërtimi 5 Arkitekturë 5 Ekonomik – Financë 5 Veterineri Nëse keni përfunduar studimet e ciklit të parë, (bachelor), jeni duke studiuar apo keni përfunduar studimet e ciklit të dytë në një nga profilet studimore ...

Read More »

Praktikë në Bashkinë e Tiranës

bashkia-e-tiranes

Bashkia Tiranë kërkon 37 praktikantë, të cilët do të duhet të jenë të profilit: 2 Administrim Biznes 4 Shkenca Sociale 6 Juristë 2 Inxhinierë Ndërtimi 1 Inxhinier Urbanistike 1 Inxhinieri Mjedisi 1 Inxhinieri Hidrike 1 Inxhinieri Rrjetesh 3 Punonjës Social 1 Sociologji 1 Psikologji 1 Inxhinieri Agrare 2 Agro-Biznes 2 Ekonomi Agrare 5 Akademia e Rendit 2 Financë 1 Ekonomiks ...

Read More »

Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

11111

Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, shpall thirrjen e dytë për Programin Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera, Publike. Në këtë program ftohen të aplikojnë të të rinj profesionistë nga mosha 21 deri 26 vjeç, nga Shqipëria dhe Diaspora, të cilët kanë mbaruar minimalisht ciklin e parë të studimeve bachelor. Nëse jeni duke studiuar apo keni ...

Read More »