Internship

Kamp Informatike në Varshavë

timthumb-5

Afati I  fundit për aplikim: 25 Nëntor 2016 E hapur për: Gazetarë dixhital, bloggers dhe aktivistë CSO nga Shqipëria,Armenia, Azerbaxhani, Belarus, Bosnia, Bullgaria, Kroacia, Ceke, Estonia, Finlanda, Georgia, Greqia, Hungaria, Italia, Kazakistani, Kosova, Kirgizstan, Latvia, Lituania, Maqedonia, Moldova, Mali I Zi, Poloni, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Zvicra, Taxhikistan, Ukraina. Vendodhja: 15-17 Shtator, 2017, Varshav Poloni   Përshkrimi: 2 ditë kamp informatike ...

Read More »

Internship në Gjermani.

Flyer_2017_eng-page-001

Intership në lidhje me biznesin Gjerman i ofron të rinjve të diplomuar dhe studenteve nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Kroacia, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia mundësinë për praktikë nga tre deri në 6 muaj  pranë disa kompanive kryesore Gjermane. Praktikantët fitojnë një përvojë të mirë në kulturën e korporatës Gjermane dhe njihen me menaxhimin modern dhe organizimin e punës. Pas ...

Read More »

Internship 6 mujor i paguar në Zyrih, Zvicër ofruar nga Kompania Avrios

av

Rreth kompanisë pritëse Avrios Ne jemi të rinj  që  jemi rritur me zhvillimin e internetit. Ne e dimë se çfarë  janë programet kompjuterike dhe çfare i bën ato kaq të pelqyeshme. Industria e automobilave ka kaluar nëpër ndryshime themelore. Avrios është një nga vrapuesit e parë të këtij ndryshimi. Është një kompani që ka prioritet produktin sepse ne fund produkti më ...

Read More »

Internship në Brno, ÇEKI – Erasmus StartUp

KoPlac Logo Colors

Organizata pritëse: KoPlac Afati i fundit i aplikimit: 2016-07-11 Informacion i përgjithshëm Kohëzgjatja : 3 Muaj  Angazhimi: Me kohë të plotë   Kriteret: Aftësi të mira në gjuhën angleze Studime të larta në : Dizajn, Administrim Biznesi, Shkenca kompjuterike & IT Përshkrimi  A dëshironi të drejtoni vetë ju biznesin tuaj? A keni një ide se për çfarë do të doni të ...

Read More »

Intership gjatë verës në veri të Portugalisë…

download

A dëshiron ta shpenzosh verën tënde duke jetuar në një ferme kreative ne veri te Portugalisë duke mesuar se si të gjenerosh të ardhura online/pasive me guidë personale që të ndihmojë të mësosh se si të hapësh biznesit tënd online? Ky është shansi jot!! Gjatë dy muajve do të jetë një praktikant tek The Nomad Farm që do të ndihmojë ...

Read More »

Praktikë në Bashkinë e Elbasanit

Bashkia-Elbasan

Bashkia Elbasan kërkon 11 praktikantë, të cilët do të duhet të jenë të profilit: 6 Shkenca Sociale 1 IT 1 Drejtësi 2 Ekonomi 1 Inxhinieri Nëse keni përfunduar studimet e ciklit të parë, (bachelor), jeni duke studiuar apo keni përfunduar studimet e ciklit të dytë në një nga profilet studimore të lartpërmendura, jeni të mirëpritur të aplikoni.

Read More »