Internship

Ke ide inovative? Apliko për praktikë mësimore!

e albania

Jepi mundësi të ardhmes tënde! Je përdorues i rregullt i portalit unik e-Albania? Je ende duke kryer studimet apo sapo i ke përfunduar ato? Ke menduar shpesh se diçka nuk shkon siç duhet në portalin e-Albania, por nuk të është dhënë mundësia të shprehësh sugjerimin tënd? Atëherë na kontakto menjëherë tani në: info@akshi.gov.al  Mirëpresim sugjerimin tënd dhe të ftojmë të ...

Read More »

Një vit Internship i paguar me Kryqin e Kuq

One-Year-Paid-Internship-with-the-Red-Cross

Një vit Internship i paguar me Kryqin e Kuq Afati i aplikimit:  10 Janar 2017 E hapur për: kandidatët me diplomë Master dhe interes në aksione humanitare  Pozicioni shpërblehet me kontratë një-vjeçare Përshkrim Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq Kombëtar dhe Gjysmëhënës së Kuqe të punojnë së bashku në mbarë botën për të ndihmuar njerëzit të gjejnë familjarët e tyre të ...

Read More »

Thirrje për Praktikë Janar-Mars 2017

Poster- Thirrja per praktike  janar-mars 2017

Lëvizja Europiane në Shqipëri ka kënaqësinë t’ju njoftojë për mundësinë për të aplikuar për një praktikë 3-mujore duke filluar nga janari i vitit të ri 2017. Kjo mundësi është e hapur për të gjithë të rinjtë e interesuar për t’u bërë pjesë e një eksperience pune, duke u angazhuar në fusha si: kërkimi shkencor, zbatimi i projekteve të ndryshme, realizimi  i ...

Read More »

Programi Masterit & Internshipit në SHBA

MIP-WEB

Fondacioni i Zhvillimit Shqiptaro Amerikan (AADF), ka krijuar programin Master & Internship për të siguruar  profesionistëve të rinj shqiptarë dhe menaxherëve të rinj një mundësi unike për praktika profesionale dhe program master në fushën e studimeve të Arsimit , Menaxhimit, TIK dhe Inovacion, Menaxhimit të Projekteve, Sipërmarrje, turizmi kulturor dhe eko-turizmi. Për të lehtësuar zhvillimin e një ekonomie të qëndrueshme dhe ...

Read More »

Kamp Informatike në Varshavë

timthumb-5

Afati I  fundit për aplikim: 25 Nëntor 2016 E hapur për: Gazetarë dixhital, bloggers dhe aktivistë CSO nga Shqipëria,Armenia, Azerbaxhani, Belarus, Bosnia, Bullgaria, Kroacia, Ceke, Estonia, Finlanda, Georgia, Greqia, Hungaria, Italia, Kazakistani, Kosova, Kirgizstan, Latvia, Lituania, Maqedonia, Moldova, Mali I Zi, Poloni, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Zvicra, Taxhikistan, Ukraina. Vendodhja: 15-17 Shtator, 2017, Varshav Poloni   Përshkrimi: 2 ditë kamp informatike ...

Read More »

Internship 6 mujor i paguar në Zyrih, Zvicër ofruar nga Kompania Avrios

av

Rreth kompanisë pritëse Avrios Ne jemi të rinj  që  jemi rritur me zhvillimin e internetit. Ne e dimë se çfarë  janë programet kompjuterike dhe çfare i bën ato kaq të pelqyeshme. Industria e automobilave ka kaluar nëpër ndryshime themelore. Avrios është një nga vrapuesit e parë të këtij ndryshimi. Është një kompani që ka prioritet produktin sepse ne fund produkti më ...

Read More »