Event

Trajnim nga Youth Act në Shkollën e Mesme ” Ernest Koliqi”

1e

Organizata Youth Act në bashkëpunim me Legambiente Vlorë/Albania, zhvilloi ditën e Premte në dt. 10 Mars, sesionin e trajnimeve mbi edukimin mjedisor me nxenesit e shkollës së mesme “Ernest Koliqi” Tiranë. Këto trajnime u zhvilluan në kuadër të projektit “Të Rinjtë në Mbrojtje të Natyres”         Tematika e trajnimeve ishte e fokusuar mbi klasifikimin e mbetjeve, pasojat e mbetjeve, ...

Read More »

Trajnim mbi Edukimin Mjedisor, në gjimnazin Andon.Z.Çajupi

1rec

Organizata Youth Act në bashkëpunim me Legambiente Vlorë/Albania, zhvilloi ditën e Enjte me datë 9 Mars: ne kuadër të projektit “Të Rinjtë në Mbrojtje të Natyrës” sesionin e trajnimeve mbi edukimin mjedisor me nxenesit e shkollës së mesme “A.Z.Çajupi” Tiranë. Trajnimet u fokusuan mbi klasifikimin e mbetjeve, pasojat e mbetjeve, riciklimin dhe mbi legjislacionin përkatës kombëtar dhe atë Evropian. Gjatë sesioneve ...

Read More »

Aktivitet në Shkollën e Mesme Ernest Koliqi.

1.

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Të rinjtë në mbrojtje të natyrës – Edukimi mjedisor dhe aktivizimi i të rinjve mbi mbetjet urbane” , zhvilloi sot aktivitetin e parë me nxënësit e Shkollës Mesme Ernest Koliqi. Aktiviteti konsistoi në plotësimin e pyetësorëve nga nxënësit në lidhje me sasinë e informacionit që ata kanë mbi mbetjet urbane dhe riciklimin. Nxënësit ...

Read More »

“TI JE NJË LULEDIELLI”

IMG_0876

  “TI JE NJË LULEDIELLI” është një fushatë sensibilizuese për grumbullimin e të ardhurave në ndihmë të fëmijëve të prekur nga sëmundjet e gjakut, të cilët janë shtruar dhe trajtohen pranë shërbimit të onkohematologjisë pediatrike pranë QSUT. Gjithçka nisi nën idenë, konceptimin dhe kurimin e Albana Osmani. Dëshira për të ndihmuar fëmijët, për t’ju përmirësuar kushtet në të cilat ata ...

Read More »

Trajnimi “Peace of Cake” në Londër

PeaceOfCake_ActivityPhotos-389

Sapo u mbyll me sukses të plotë dhe një trajnim tjetër, titulluar “Peace of Cake” me temë kryesore zgjidhjen e konflikteve nga një perspective unike, duke identifikuar ndryshimet midis kombësive të ndryshme. Ky trajnim u mbajt në datat 19.01.2017-27.01.201, në Londër, Angli.     Qendra Youth Act ishte organizatë partnere në këtë projekt të koordinuar nga Organizata One Terrene International ...

Read More »

Prezantim të programit EVS në Universitetin Marin Barleti

evs33

Vullnetaret turke EVS të qendrës Youth Act zhvilluan sot nje seminar informues mbi mundësitë që të rinjtë kanë për të përjetuar një eksperiencë vullnetare në Evropë përmes Shërbimit Vullnetar Europian pjesë e Programit Erasmus +. Disa studentë të Universitetit Marin Barleti u informuan mbi proçedurën e aplikimit  dhe se si mund të bëhen pjesë e këtyre aktiviteteve në nivel evropian. Shërbimi ...

Read More »