Event

Aktiviteti ” Vullnetarizëm dhe Aktivizëm”

unnamed-6-1

Në datën 28 Prill 2017 në kuadër të projektit ” Ngritja e Rrjetit të  Profesionitëve të Rinj” me mbështjetjen e AMSHC-së u zhvillua aktiviteti me temë : Vullnetarizëm dhe Aktivizëm”. Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishin nxënës të arsimit profesional nga disa qytete të Shqipërisë. Projekti “Ngritja e Rrjetit të Profesionistëve të Rinj” mbështet nxitjen e punësimit, rritjen e aftësive dhe ...

Read More »

Aktivitet në Shkollën e Mesme Profesionale “Gjergji Canco” mbi Edukimin e Të Rinjve për Barazinë Gjinore

1

Qendra Youth Act, në kuadër të projektit  Edukimi i të Rinjve mbi Barazinë Gjinore mbështetur  financiarisht nga Grantet e Vogla të Programit Direct Aid (DAP) të qeverisë Australiane, zhvilloi sot aktivitetin e parë të këtij projekti i cili konsistonte në plotësimin e pyetësorëve. Ky aktivitet u zhvillua në Shkollën e Mesme Profesionale Teknike Elektrike ” Gjergji Canco” Tiranë. Projekti synon të ...

Read More »

Dhurohen 200 Karta Rinore në qytetin e Korçës

Untitled-1

  Ditën e shtunë, datë 8 prill 2017, u zhvillua në Korçë, në shkollën “Raqi Qirinxhi”, aktiviteti “Ditët e Hapura të Shkollës Qendër Komunitare”.Pjesë e projektit IADSA “Shkolla Qendër Komunitare”, në bashkëpunim me Institutin Shqiptar për Çështjet Publike dhe me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, shkolla “Raqi Qirinxhi” hapi dyert e saj për komunitetin, për prinderit dhe për nxënësit e ...

Read More »

Trajnim në Shkollën e Mesme Petro Nini Luarasi “Të Rinjtë në Mbrojtje të Natyres”

17457379_615685408636014_5604155874923084906_n

Organizata Youth Act në bashkëpunim me Legambiente Vlorë/Albania, zhvilloi sot në kuadër të projektit “Të Rinjtë në Mbrojtje të Natyres” sesionin e trajnimeve mbi edukimin mjedisor me nxenesit e shkollës së mesme “Petro Nini Luarasi” Tiranë. Tematika e trajnimeve ishte e fokusuar mbi klasifikimin e mbetjeve, pasojat e mbetjeve, riciklimi dhe mbi legjislacionin përkatës kombëtar dhe atë Evropian. Në këtë ...

Read More »

Trajnim nga Youth Act në Shkollën e Mesme ” Ernest Koliqi”

1e

Organizata Youth Act në bashkëpunim me Legambiente Vlorë/Albania, zhvilloi ditën e Premte në dt. 10 Mars, sesionin e trajnimeve mbi edukimin mjedisor me nxenesit e shkollës së mesme “Ernest Koliqi” Tiranë. Këto trajnime u zhvilluan në kuadër të projektit “Të Rinjtë në Mbrojtje të Natyres”         Tematika e trajnimeve ishte e fokusuar mbi klasifikimin e mbetjeve, pasojat e mbetjeve, ...

Read More »