Event

KartaRinore Evropiane coming soon in Albania!

21

Youth Act Center is looking forward to develop the European Youth Card! “Youth Act” Center has been accepted as an Associate Member for the territory of Albania and is the only youth organization that will develop for the first time the European Youth Card in Albania. The Director of EYCA (European Youth card Association), Mr. Manel Sánchez and the board ...

Read More »

Nisma “Më shumë solidaritet për kë po humbet gjithçka!”

4_185

SHLUJ “Marin Barleti” në bashkëpunim me Qendrën “Youth Act” vendosën disa ditë më parë t’i bashkohen nismës “Më shumë solidaritet për kë po humbet gjithçka!”, e ndërmarrë nga Bordi Drejtues i “Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile” (AMSHC) në Tiranë. Situata tragjike në jug dhe juglindje të Shqipërisë shtyu klubet studentore të Universitetit “Marin Barleti” dhe të rinjtë vullnetarë të ...

Read More »

New member organisation in Albania: Welcome Youth Act Centre!

youthact-team-600x400

Youth Act Centre is the newest addition to the European Youth Card Association, having been accepted as Associate Member for the territory of Albania in February 2015. Here is a short introduction to the organisation from Jonida Lamaj, Youth Act Center Director. Could you give us a short introduction to your organisation, the team working on the development of the European Youth ...

Read More »