Event

YouthAct – part of European Youth Information and Counseling Agency

Untitled

YouthAct is part of ERYICA (European Youth Information and Counseling Agency), representing Albania as Co-operating organization. The European Youth Information and Counselling Agency (ERYICA) is an independent European organisation, composed of national youth information co-ordination bodies and networks. It works to foster co-operation in the field of youth information work and services. It aims to develop, support and promote quality generalist youth ...

Read More »

Youth Act shpallet fitues i vendit të parë në konkursin kombëtar “Ide të Gjelbërta 2015”

Untitled-1 (1)

Youth Act u shpall sot fituese e vendit të parë në konkursin kombëtar “Ide të Gjelbërta 2015”. Projekt-biznesi me të cilin Youth Act u përfaqësua në këtë konkurs ishte “Prodhimi dhe shitja e veprave të artit dhe produkteve funksionale duke ricikluar plastikë të konsumuar”. Mbështës kryesor në këtë project-biznes është Universiteti Marin Barleti. Me anë të projekt-idesë së krijimit të ...

Read More »

Dita Ndërkombëtare e Rinisë, Youth Act në pedalim

aktibitet_bicikleta_2

Në kuadër të Projektit të AMSHC për Kartat Rinore Evropiane dhe me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, qendra Youth Act organizoi paraditen e djeshme një aktivitet me bicikleta. Një grup të rinjsh pedaluan në qendër të Tiranës, ndërsa mbanin veshur bluzat me logon e Kartës Rinore Evropiane. Ky aktivitet u zhvillua pikërisht në këtë ditë për t’iu bashkëngjitur mijëra ...

Read More »

Youth Act në Panairin ‘Java e Rinisë’

2

Qendra Youth Act po merr pjesë keto dite në Panairin ‘Java e Rinisë’ që po zhvillohet këto ditë në Qytetin ‘Studenti’. Panairi i Organizatave Rinore do të qëndrojë i hapur përgjatë gjithë javës në Sheshin ‘Demokracia’. Cdo ditë zhvillohet një seri takimesh informuese mbi mundësi punësimi, aftësimi, socializimi, konkurimi, aplikimi e gjithcka tjetër në shërbim të rinisë! Youth Act i ...

Read More »

Youth Act Albania and Polaris Group Macedonia – in Skopje

11063112_950526564967334_1401949387_n

On March 15th Ina Koxha and Enkelejda Hamzaj, representatives of “Youth Act” Albania held an important meeting regarding regional youth cooperation with Aleksander Manojlovski and Arian Thaçi, members of the “Polaris Group” Macedonia in Skopje. Polaris, as YouthAct in Albania; is the organization that administers the European Youth Charter in Macedonia. The meeting focused on the possibilities of cooperation between ...

Read More »