Bursa

Shkollë verore për të rinjë që kanë pasion arkitekturën, 2 bursa studimi për më të mirët

bursa-studimi-universitare-dhe-pasuniversitare-ne-sllovaki_1523864804-b

ANTEA Cement do të mbështesë studentët e arkitekturës nga komuniteti i Fushë Krujës por edhe maturantët që dëshirojnë të ndjekin studimet në këtë degë duke mundësuar për ta një shkollë verore si dhe dy bursa studimi për më të mirët. Kjo nismë inovative, e para e këtij lloji në Shqipëri, u organizua nën kujdesin e ANTEA Cement dhe u prezantua nga ...

Read More »

Bursë studimi në Universitetin FORDHAM, NY, SHBA

Fordham_University_5737205

Zyra e Pranimit të Universitetit Fordham ofron një numër të bursave në bazë të meritave dhe nevojave financiare që paraqet çdo studentë në formularin e aplikimit. Bursa International Loyola vihet në dispozicion të studentëve me rezultate të larta akademike të shkollave të mesme të vlerësuara nga testimi SAT. Çmimi është 12.500 $ / vit. Nuk ka asnjë formë të veçantë ...

Read More »