Announcement

Bursë në Univesitetin e Oxford-it.

oxford-563x325

Fondi Klarendon Scholarships në Universitetin e Oxford-it. Gazeta e Universitetit Oxford Shkalla:  Master dhe doktoraturë   Afati i fundit për të aplikuar: 6 Jan/20 Jan 2017 Vendi: Studime në Angli Kursi fillon në Tetor 2017   Përshkrim i shkurtër: Fondi Klarendon është një  skemë bursë e madhe, për të diplomuarit nga universiteti, e cila ofrohet në Univeristetin e Oxfordit, dhe ...

Read More »

Shkëmbimi Rinor “Include Me”

gr

Është mbyllur me sukses të plotë Shkembimi Rinor, titulluar “Include Me” me temë kryesore diskriminimin, mbajtuar në datat 18.11.2016-25.11.2016, në Paralimni, Qipro. Me përfaqësues të 15 vendeve të Evropës si Shqipëria, Italia, Maqedonia, Kroacia, Armenia, Greqia, Spanja, Qipro, Sllovakia, Bullgaria, Polonia, Estonia, Ukraina, Hungaria dhe Rumania, “Include Me”, ishte një histori e vërtetë suksesi! Me një numër të lartë pjesëmarrësish, ...

Read More »

WINTER SCHOOL – UNIVERSITETI I TIRANËS

wint

  WINTER SCHOOL – UNIVERSITETI I TIRANËS Universiteti i Tiranës dhe Qendrat e Karrierës vazhdojnë traditën për të pestin vit radhazi me organizimin e “Shkollës Dimërore” me temë: “Student in Europe. Changing lives, Opening minds”. Për të gjithë ju studentë të UT-së që jeni të interesuar për një eksperiencë të jashtëzakonshme akademike, kulturore dhe sociale ky është aktiviteti i duhur ...

Read More »

Mjete online në punën e të rinjve dhe të mësuarit jo-formal

timthumb-3-1

Afati  i fundit për të aplikuar: 2 dhjetor 2016 E hapur për: Të rinj nga Serbia, Mali i Zi , Qipro, Kroacia, Shqipëria ,Maqedonia,  Turqia, Greqia, Bosnja ,Romania Eventi: 20-26 Janar 2017, Mali Kopanoik,Brezece, Serbi   Përshkrimi: Të rinj, nga 10 vende të ndryshme  do të mblidhen në këte projekt për të promovuar dhe zhvilluar ide të reja në punën e ...

Read More »

Përfshihuni në një studim dhe fitoni një udhëtim në Stokholm!

Afati i aplikimit: 30 Nëntor 2016 I hapur për të gjithë të rinjtë e moshës 18-29 vjeç nga  e  gjithë bota Çmimet javore të tilla si bizhuteri dhe orë + mundësinë për të fituar një udhëtim në Stokholm Përshkrimi Entrypark është  pjesë e Potentialpark Communications, e cila bashkëpunon me punëdhënësit globalë dhe institucionet e arsimit të lartë në të gjithë botën për të krijuar ...

Read More »