Announcement

Hapen aplikimet për Programin Ben Franklin 2017

beniamin franklin

Ambasada Amerikane në Tiranë po pranon aplikimet për programin veror të shkëmbimit Ben Franklin! Mos humbisni rastin për të aplikuar brenda datës 15 Shkurt 2017 Instituti Veror Transatlantik Beniamin Franklin Aplikimet për vitin 2017 për Programin Veror Transatlantik Benjamin Franklin janë hapur. Ju lutem dërgoni me e-mail aplikimin e plotë në Ambasadën Amerikane në Tiranë, deri më 15 Shkurt 2017. ...

Read More »

Shërbim Vullnetar Evropian në Spanjë.

spain

  Hapet thirrja për vullnetarë EVS në projekte sociale  afat – gjatë në Spanjë. • Periudha e shërbimit vullnetar: 8 deri në 12 muaj , duke filluar në Maj 2017.   • Fusha e veprimit: Njerëzit me aftësi të kufizuara. Organizata hostuese: Associació Alba (Tàrrega – Catalunya, España); e cila ka eksperiencë  në programet ndërkombëtare vullnetare që nga viti 1998 dhe pret rreth ...

Read More »

Kurs Trajnimi Europeers në Gjermani

Hannover-008

Vendi:Hannover, Germany  Data: 19-23 Prill 2017 Një kurs trajnimi gjermanisht-folëse  për të rinjtë që kanë marrë pjesë në  projektet  Erasmus +  dhe duan të ndajnë përvojat e tyre me kolegët e tyre evropianë. Përshkrim Keni qënë pjesë e një Shërbimi Vullnetar Evropian,apo keni qënë pjesëmarrës në një shkëmbim rinor ose keni organizuar ndonjë iniciativë rinore? Atëhere ju keni një eksperiencë evropiane për ...

Read More »

Konferencë në Serbi mbi Edukimin Jo-Formal

images

Konferencë në  Sremski Karlovci, Serbi Datat e aktivitetit: 3-11 Shkurt 2017 Qëllimi i projektit “Përmirësimi cilësisë dhe efikasitetit të edukimit jo formal” është për rritjen e cilësisë së edukimit jo-formal tek të rinjtë në Ballkanin Perëndimor dhe vendet e BE-së. Aktivitetet e projektit do të rrisin kapacitetet  e punonjësve të rinj, trajnerëve,vullnetarëve aktivë nga 8 vendet pjesëmarrëse (Finlandë, Lituani, Spanjë, Shqipëri, Kosovë, Kroacia, Maqedonia ...

Read More »

Mësoni Turqisht Falas

A-New-Design

Doni të mësoni turqisht,  por jo vetëm??? Tashmë vullnetaret  tone turke  (EVS)  janë këtu për ju… Jo vetëm mësim por edhe argëtim 🙂  Informacion mbi kursin: Kursi do të zhvillohet një herë në javë, në ambjentet e godinës së Inovacionit (IHUB). Duke qënë se vullnetaret tanë janë nga Turqia, kursi do të mbahet në gjuhën angleze. Kursi i rradhës do të ...

Read More »