Announcement

Shkollë ndërkombëtare verore

yac

Universiteti i Grazit, Austri ogranizon shkollën ndërkombëtare verore Seggau 2017 me temë: “Përkufizime Radikale: Shteti – Shoqëria – Feja”. Kjo shkollë do të ogranizohet nga data 2-15 Qershor 2017. Shkolla Verore Seggau Graz International është projektuar për një orientim ndërkombëtarë, studentë të motivuar nga të gjitha disiplinat, të cilët dëshirojnë të thellojnë njohuritë e tyre në çështjet aktuale evropiane dhe ...

Read More »

Fillon aplikimi për përfitimin falas të bursave të studimit në Rusi

bursa 00000

Të dashur maturantë dhe studentë shqiptarë! Ministria e Arsimit dhe Shkencës së Rusisë dhe Agjencia Federale e Bashkëpunimit Humanitar Ndërkombëtar “Rossotrudniçestvo” njoftojnë fillimin e aplikimeve për përfitimin falas të bursave studimi për në universitetet më të mira ruse për vitin mësimor 2017-2018. Për listën e specializimeve, procedurën dhe afatin e aplikimit, si dhe informacione të tjera ju lutemi të vizitoni ...

Read More »

Thirrje për aplikantë në projektin “Train 2017”

timthumb-8

Këshilli Gjerman, për Mardhëniet Internacionale (KGJMI). Afati i fundit për aplikim: 13 Shkurt 2017 E hapur për: Grupet e ekspertëve hulumtues nga Shqipëria, Bosnia Hercegovina, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia. Të gjitha shpenzimet do të mbulohen nga organizatorët.   Përshkrimi: Këshilli Gjerman për marrdhëniet me jashtë  bën thirrje për aplikime, për Programin TRAIN (Grupet e ekspertëve hulumtues mundësojnë ...

Read More »

Mbrojtja ndërkombëtare e gjuhës angleze

eci

Njoftim!!! Në kuadrin e pergatitjes së studentëve për mbrojtjen ndërkombëtare të gjuhës angleze (kriter i nevojshëm për marrjen e diplomave në studimet e nivelit master dhe doktoraturë) po ju prezantojmë provimet ndërkombëtare të Cambridge Esol Examination – Cambridge English – KET, PET, FCE, CAE, CPE për General English dhe shumë të tjera ESP (English for Special Purposes). Ju bëjme me ...

Read More »

Trajnim. Fuqia e të mësuarit joformal, Portugali

2689014_73_z

Datat: 5-10 Prill 2017 Afati i fundit për të aplikuar: 29 Janar 2017 Vendodhja: Janeiro de Cima- Fundao,Portugali Kursi pranon vetëm 30 praktikantë nga të rinjtë Erasmus+ Programe Aktive ne këto vende: Federata Ruse Ballkani Perëndimor Vende partnere në Lindje   Zhvillimin e impaktit të të mësuarit jo-formal, principet dhe metodat në krijimin e mundësive për të rinjtë si aktor ...

Read More »

THIRRJE PËR PJESËMARRËS

1

Shoqata E Pyjeve Golaj dhe Organizata People in Focus, ka kënaqësinë t’ju ftojë në trajnimin me temë: “Rritja e kapaciteteve të të rinjve të bashkisë Has për matjen e performacës së institucioneve për ofrimin e shërbimeve publike” Data: 26-27 Janar 2017, Has. Afati i fundit për të aplikuar është 24 janar 2017. Pjesëmarrësit më të spikatur do të anagzhohen në ...

Read More »