Announcement

Mbrojtja ndërkombëtare e gjuhës angleze

eci

Njoftim!!! Në kuadrin e pergatitjes së studentëve për mbrojtjen ndërkombëtare të gjuhës angleze (kriter i nevojshëm për marrjen e diplomave në studimet e nivelit master dhe doktoraturë) po ju prezantojmë provimet ndërkombëtare të Cambridge Esol Examination – Cambridge English – KET, PET, FCE, CAE, CPE për General English dhe shumë të tjera ESP (English for Special Purposes). Ju bëjme me ...

Read More »

Trajnim. Fuqia e të mësuarit joformal, Portugali

2689014_73_z

Datat: 5-10 Prill 2017 Afati i fundit për të aplikuar: 29 Janar 2017 Vendodhja: Janeiro de Cima- Fundao,Portugali Kursi pranon vetëm 30 praktikantë nga të rinjtë Erasmus+ Programe Aktive ne këto vende: Federata Ruse Ballkani Perëndimor Vende partnere në Lindje   Zhvillimin e impaktit të të mësuarit jo-formal, principet dhe metodat në krijimin e mundësive për të rinjtë si aktor ...

Read More »

THIRRJE PËR PJESËMARRËS

1

Shoqata E Pyjeve Golaj dhe Organizata People in Focus, ka kënaqësinë t’ju ftojë në trajnimin me temë: “Rritja e kapaciteteve të të rinjve të bashkisë Has për matjen e performacës së institucioneve për ofrimin e shërbimeve publike” Data: 26-27 Janar 2017, Has. Afati i fundit për të aplikuar është 24 janar 2017. Pjesëmarrësit më të spikatur do të anagzhohen në ...

Read More »

Pushteti befasues i një personi që lexon, mbi atë që nuk lexon

Screen-Shot-2017-01-18-at-09.44.11

Siç ka thënë dikur Mark Tueini, “Njeriu që nuk lexon, s’ka asnjë epërsi mbi njeriun që nuk mundet të lexojë”. Sa më shumë që gërmoni, aq më shumë njohuri do të grumbulloni. Mbi çdo gjë, subjekt apo temë. Sa më shumë që lexoni, aq më shumë të ngjarë të rriteni si person. Le t’i japim një kënd më shumë “shkencor” ...

Read More »

Why I love reading books.

kei

Why I love reading books And why you should also love it  By Kei Hysi For all those that do not yet know (shame on you though) I love reading. And by reading I mean reading all kinds of books (okay maybe not all, but worthy books) and different articles. I started reading books on my own when I learned ...

Read More »

Mësoni Turqisht Falas!

A-New-Design

Doni të mësoni turqisht,  por jo vetëm??? Tashmë vullnetarë tanë turq (EVS)  janë këtu për ju… Jo vetëm mësim por edhe argëtim 🙂  Informacion mbi kursin: Kursi do të zhvillohet një herë në javë, në ambjentet e godinës së Inovacionit (IHUB). Duke qënë se vullnetaret tanë janë nga Turqia, kursi do të mbahet në gjuhën angleze. Çdo të Mërkurë,  ora 15:00 ...

Read More »