Announcement

Dita Evropiane e Informimit Rinor -Europen Youth Information Day (EYID).

unnamed

Më 17 Prill 2017 ERYICA  do të festojë Europen Youth Information Day (EYID).Këtë vit, ERYICA do të lançojë një fushatë në rrjetet sociale lidhur me rolin e informimit rinor dhe besueshmërinë e informacionit që kalon tek të rinjtë në kohën e sotme. ERYICA fton të gjithë të rinjtë të marrin  një moment për të krijuar një memes në  gjuhën angleze që ...

Read More »

Forumi Rinor mbi refugjatët dhe emigrantët, në Shkup

timthumb-11

Afati i fundit për të aplikuar: 15 Mars 2017 E hapur për: student, kërkues të rinj dhe aktivist të interesuar për shkencat sociale nga Shqipëria, Austria, Bosnje Hercegovina, Kroacia, Republika Ceke, Hungaria, Mali i Zi, Polonia, Rumania, Serbia, Sllovakia dhe Sllovenia janë tëmirëpritur të aplikojnë. Tarifa për pjesëmarrje:  150 Euro Rreth Forumit Qëllimi i Forumit Rinor “Refugjatët dhe Emigrantë në Median e ...

Read More »

Aktivitet për krijimin e Partneriteteve Evropiane. Novi Sad, Serbi.

Novi_Sad_square

Puna me të rinjtë e fushës së sportit rrit përfshirjen dhe pranimin e diversitetit në Evropë. Datat: 4-12 Prill 2017 Qyteti: Novi Sad, Serbi Kërkohen 2 pjesëmarrës nga Shqipëria. Afati i aplikimit : 15 Mars 2017   Qëllimi i këtij aktiviteti  është zhvillimi i kapaciteteve  të të rinjve dhe ngritja e partneriteteve  për projektet e punës rinore sportive që trajtojnë ...

Read More »

Seminar Ndërkombëtar në Turqi. Vizato të ardhmen tënde!

ErasmusPlus

Datat e aktivitetit: 4-10 Maj 2017 | Odemis, Turkey Seminari Ndërkombëtar ka për synim shkëmbimin e praktikave më të mira me udhëheqësit e projekteve rinore  për zhvillimin e komuniteteve lokale. Ky seminar do të mbahet në Ödemis (Turqi) nga 4 deri 10 maj 2017 dhe do të mblidhen 30 pjesëmarrës nga 6 vende: Turqia, Italia, Greqia, Ukraina, Hungaria, Shqipëria. Projekti është ...

Read More »

Thirrje për Pjesëmarrje: 3 forume & vizita studimore

Albania (1)

Në kuadër të Konventës për Integrimin Europian, Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) me mbështetjen e Ambasadës Sllovake,hap thirrjen për pjesëmarrje në aktivitetet që do të zhvillohen me fokus kapitujt: 12 (Siguria Ushqimore) dhe 27 (Mjedisi) në procesin e negociatave BE-Shqipëri. EMA ka identifikuar nevojën për të informuar më tej dhe për të përfshirë komunitetin e prekur nga reformat dhe politikat ...

Read More »

Trajnim: Zhvillimi i aftësive eLearning për praktikuesit e rinj. Serbi

01

  Datat: 7-16 March 2017 Vendi: Sremski Karlovci, Serbi Pranohen 24 pjesëmarrës të cilët vijnë nga: Shqipëria, Kroacia, Finlanda, Kosova, Lituania, Maqedonia, Serbia, Spanja ming from: Albania, Croatia, Finland, KOSOVO*, Lithuania, FYROM, Serbia, Spain Afati i fundit për të aplikuar: 13 Shkurt 2017   Pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të marrin informacion rreth fushave të përgjithshme të ITC, dhe Moodle. Ata do të marrin informacion në ...

Read More »