Announcement

Thirrje për Pjesëmarrje: 3 forume & vizita studimore

Albania (1)

Në kuadër të Konventës për Integrimin Europian, Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) me mbështetjen e Ambasadës Sllovake,hap thirrjen për pjesëmarrje në aktivitetet që do të zhvillohen me fokus kapitujt: 12 (Siguria Ushqimore) dhe 27 (Mjedisi) në procesin e negociatave BE-Shqipëri. EMA ka identifikuar nevojën për të informuar më tej dhe për të përfshirë komunitetin e prekur nga reformat dhe politikat ...

Read More »

Trajnim: Zhvillimi i aftësive eLearning për praktikuesit e rinj. Serbi

01

  Datat: 7-16 March 2017 Vendi: Sremski Karlovci, Serbi Pranohen 24 pjesëmarrës të cilët vijnë nga: Shqipëria, Kroacia, Finlanda, Kosova, Lituania, Maqedonia, Serbia, Spanja ming from: Albania, Croatia, Finland, KOSOVO*, Lithuania, FYROM, Serbia, Spain Afati i fundit për të aplikuar: 13 Shkurt 2017   Pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të marrin informacion rreth fushave të përgjithshme të ITC, dhe Moodle. Ata do të marrin informacion në ...

Read More »

DIASPORA PER ZHVILLIMIN E KLOSIT

diaspora1

A jeni me origjine nga Klosi (Mat), Suc, Gurre apo Xiber, dhe jetoni tani diku tjeter brenda apo jashte Shqiperise? A e keni per zemer zhvillimin e zones suaj te origjines? A deshironi te kontribuoni me idete tuaja per zhvillimin kesaj zone? Plotesoni kete ankete te shkurter profilizimi dhe behuni pjese e grupit “Diaspora per Zhvillimin e Klosit”. Ky grup ...

Read More »

Shkollë ndërkombëtare verore

yac

Universiteti i Grazit, Austri ogranizon shkollën ndërkombëtare verore Seggau 2017 me temë: “Përkufizime Radikale: Shteti – Shoqëria – Feja”. Kjo shkollë do të ogranizohet nga data 2-15 Qershor 2017. Shkolla Verore Seggau Graz International është projektuar për një orientim ndërkombëtarë, studentë të motivuar nga të gjitha disiplinat, të cilët dëshirojnë të thellojnë njohuritë e tyre në çështjet aktuale evropiane dhe ...

Read More »

Fillon aplikimi për përfitimin falas të bursave të studimit në Rusi

bursa 00000

Të dashur maturantë dhe studentë shqiptarë! Ministria e Arsimit dhe Shkencës së Rusisë dhe Agjencia Federale e Bashkëpunimit Humanitar Ndërkombëtar “Rossotrudniçestvo” njoftojnë fillimin e aplikimeve për përfitimin falas të bursave studimi për në universitetet më të mira ruse për vitin mësimor 2017-2018. Për listën e specializimeve, procedurën dhe afatin e aplikimit, si dhe informacione të tjera ju lutemi të vizitoni ...

Read More »

Thirrje për aplikantë në projektin “Train 2017”

timthumb-8

Këshilli Gjerman, për Mardhëniet Internacionale (KGJMI). Afati i fundit për aplikim: 13 Shkurt 2017 E hapur për: Grupet e ekspertëve hulumtues nga Shqipëria, Bosnia Hercegovina, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia. Të gjitha shpenzimet do të mbulohen nga organizatorët.   Përshkrimi: Këshilli Gjerman për marrdhëniet me jashtë  bën thirrje për aplikime, për Programin TRAIN (Grupet e ekspertëve hulumtues mundësojnë ...

Read More »