Announcement

A e dini se çfarë është Shërbimi Vullnetar Europian?

evs-image

Shërbimi Europian Vullnetar (European Volunteer Service -EVS)  është një program për të rinj të moshës 17-30 vjeç  dhe mund të specifikohet si një përvojë punë vullnetare. Ky program i mundëson  të rinjve nga shtetet anëtare të BE-së dhe ballkanit të përfitojnë një periudhë të shërbimit vullnetar në një vend tjetër evropian , duke kontribuar në zhvillimin e komunitetit lokal dhe ...

Read More »

Thirrje për Aplikim Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave (AIEN

download

Thirrje për Aplikim Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA), me mbështetjen e Komisionit Europian, Agjencia Ekzekutive për Arsimin, Kulturën, Mediat Audiovizive, në kuadër të programit Jean Monnet “Policy Debate with Academic World” prezanton Akademinë e Integrimit Europian dhe Negociatave (AIEN).   Ndërkohë që Shqipëria po përgatitet drejt hapit tjetër të afërt të rrugëtimit në BE, atë të hapjes së negociatave për anëtarësim, rritet nevoja e ...

Read More »

Apliko tani dhe fito 500.000 ALL!​​

site

ADISA MOBILE APP Në kuadër të Javës së Inovacionit 13-21 Maj, ADISA organizon një konkurs për ideimin dhe zhvillimin e aplikacionit më të mirë lidhur me shërbimet publike. Aplikacioni ka për qëllim të informojë qytetarët për 420 shërbime publike, si dhe të mundësojë rezervimin e biletës për marrje shërbimi pranë sportelit të dedikuar ADISA/ ZVRPP Tiranë. Afati i fundit të ...

Read More »

Trajnerët dhe trajnimi në fushën e rinisë – Ndryshimet dhe sfidat

Diverse People and Training Concepts

Diverse People and Training Concepts  Kurs Trajnimi 9-13 Tetor 2017 | Pragë, ÇEKI Ky aktivitet mbështet trajnerët aktive në nive lokal dhe / ose nivel kombëtar në fushën e rinisë. Trajnimi  është projektuar për të nxitur të menduarit kritik dhe aftësinë për t’u marrë me ndryshimet dhe sfidat në fushën e rinisë lidhur me aspektet civile dhe politike të punës ...

Read More »

Ditët kalojnë shpejt, OSCAL 2017 është duke ardhur…

logomain-2

Konferenca e parë vjetore ndërkombëtare në Shqipëri, Open Source Conference Albania, do të zhvillohet për të katërtin vit radhazi për të promovuar në një masë më të gjerë frymën e kulturës së informacionit të hapur, programet me kod burimor të hapur dhe lirinë e teknologjisë në tërësi. OSCAL organizohet më 13 & 14 maj 2017 pranë ambienteve të OFIÇINA dhe ...

Read More »

EU Day 2017- Konkursi i Artikullit më të Mirë

EU Day Poster- Konkursi i Artikullit me te mire 2017.

Në kuadër të Ditës së Europës 9 maj 2017, Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) mbështetur nga European Movement International dhe Europe for Citizens Programme hap thirrjen për Konkursin e Artikullit më të Mirë. Ftohen të rinj, studentë, hulumtues, kërkues e gazetarë të rinj, të japin perspektivën dhe skenarët e tyre për Bashkimin Europian në 2025.   Për punimin e artikullit mund ...

Read More »